Hayal Avize, hayalleri gerçeğe dönüştürecek...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 30.10.2019 19:48:00
Hayal Avize Aydınlatma Aksesuar Mağazası, Saraybosna caddesinde Cuma günü açılıyor.
Hayal Avize, hayalleri gerçeğe dönüştürecek...

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da avize aksesuar aydınlatma sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan Hayal Avize Aydınlatma Aksesuar Mağazası, Erzurum protokolünün de katılacağı törenle Cuma günü açılıyor. Aydınlatma sektöründe yılların verdiği tecrübeye sahip olan genç İş adamları Suat Dalbun ve Yılmaz Yücelik, birçok Erzurumlunun hayallerini süsleyen değişik tarzda avize çeşidini, 'Hayal Avize' adlı mağaza ile gerçeğe dönüştürüyor.
 
 
 
 
Yüzlerce avize ve aydınlatma ürününün yer aldığı mağaza, Muratpaşa Mahallesi, Saraybosna Ceddesi, Numara 70'te hizmete açılıyor.
 
 
 
 
Mağazadaki avizelerin birçoğu, Erzurumlunun hizmetine sunulacak yeni çeşit olarak göze çarpıyor. Yüzlerce çeşit avizelerin Hayal Avize Aksesur ve Aydınlatma mağazasında sergileneceğini söyleyen şirket ortaklarından Suat Dalbun,  “ Erzurum'a kaliteyi, ucuza satacağız. Tüm Erzurumluları Cuma günü açacağımız mağazamıza bekliyoruz'' dedi.
 
 
 
 
 
Avizelerin bir kısmının kendi imalatları olduğunu söyleyen şirketin diğer ortağı Yılmaz Yücelik ise, “Avizelerimizin bir kısmını, Erzurum'da başka hiç bir mağazada göremezsiniz. Mağazamızda, vatandaşlarımıza geniş ürün yelpazesi ile hizmet vereceğiz. Günün trendlerine uygun, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler