Hayal Avize Kurban Kesimi Ve Dualarla Açıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 01.11.2019 16:59:00
hayal Avize, Erzurum'da avize- aksesuar ve aydınlatma sektörüne farklı bir soluk kazandıracak.
Hayal Avize Kurban Kesimi Ve Dualarla Açıldı

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da avize- aksesuar ve aydınlatma sektörüne farklı bir soluk kazandıracak olan Hayal Avize Aydınlatma Aksesuar Mağazası, dualar ve kurban kesimi ile açıldı. Kurdeleyi besmele çekerek kesen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni işletmelerle Erzurum’un her geçen gün daha gelişen bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Erzurum’un genç iş adamları Suat Dalbun ve Yılmaz Yücelik ortaklığında şehre kazandırılan Hayal Avize Aydınlatma ve Aksesuar Mağazası, Muratpaşa Mahallesi, Saraybosna Caddesi Numara 70'te açıldı.

 

 

Kuranı kerim okunup duaların edilmesi ile başlayan açılış töreninde, kurban kesilip kurdele kesimi yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Hayal Avize mağazasının açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ‘‘ Erzurum yeni yatırımlarla her geçen gün daha da gelişen ve dönüşen bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Erzurum’a böyle kaliteli ve çeşidi bol bir mağazayı kazandıran genç kardeşlerimiz Suat Dalbun ve Yılmaz Yücelik’e teşekkür ediyorum. Erzurum’a hayırlı olsun’’ dedi.

 

 

Besmele çekerek kurdeleyi kesen Başkan Sekmen, vatandaşlarla birlikte mağazayı gezdi. Açılışa katılan çocuklara oyuncaklar da dağıtan Başkan Sekmen, vatandaşlarla tek tek alandan ayrıldı.

 

 

Aydınlatma sektöründe yılların verdiği tecrübeye sahip olan genç İş adamları Suat Dalbun ve Yılmaz Yücelik, birçok Erzurumlunun hayallerini süsleyen değişik tarzda avize çeşitlerini 'Hayal Avize' adlı mağaza ile Erzurumluların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Yüzlerce çeşit avizelerin Hayal Avize Aksesur ve Aydınlatma mağazasında sergilendiği duyan vatandaşlarda mağazaya akın etti. 

 

 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler