Hınıslıoğlu güven tazeledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 18.05.2013 19:25:00
Erzurum Ticaret Borsasında yapılan seçimlerin ardından Hakkı Hınıslıoğlu yeniden Başkanlığına seçildi.
Hınıslıoğlu güven tazeledi

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Ticaret Borsasında yapılan seçimlerin ardından Hakkı Hınıslıoğlu yeniden Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Erzurum Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. İ.Hakkı Hınıslıoğlu yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Yönetim Kurulu asil üyelikleri ise, Kemal Aras, İsmail Yeşilyurt, Vedat Altunkaynak, Necmi Dursun, Zihni Durakoğlu, Sevgi Yılmaz, İbrahim Mutlu, İbrahim Turan, seçildi. Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu, üyelikleri seçiminde Toplam 37 oy’un kullanıldığı, 2 oy’un ise boş çıktığı seçimlerde 35 geçerli oy’un tamamını alan ve yeniden Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Başkan Hınıslıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası tarihinde ilk defa bir Bayan üyenin Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildiği ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bundan sonra da bayan İş kadınlarımızın bu türlü görevlerde yer alması için gayret göstereceğiz” dedi.

YÜZDE 65’LİK DEĞİŞİM

Başkan Hınıslıoğlu, ayrıca Erzurum Ticaret Borsası’nın gerçekleştirdiği organ seçimlerinde Meclisimiz de üye temsilinde geçen döneme oranla yüzde 65’lik bir değişim olurken, Yönetim Kurulu üyeliklerinde de yüzde 50’ye varan bir oranda değişim yaşandı. Hınıslıoğlu, bu değişimin Erzurum’un iş dünyasını temsili anlamında da önemli bir adım olarak nitelendirilebileceğini vurguladı. Başkan Hınıslıoğlu, “Bu arada bugün yapılan seçimlerde, ilk defa Tekman ,Horasan ve İspir ilçelerimiz’ den de Meclis üyesi arkadaşlarımızı aramızda görmekteyiz. Bu anlamda da çok mutluyuz” dedi.

REKORTMEN BAŞKAN

Başkan Hınıslıoğlu, Bölgenin en güçlü Borsası olarak üzerlerine düşen görevin farkında olduklarını belirterek, ”Borsa tarafından bundan önce yapılan sosyal ve ekonomik tüm çalışmaların daha etkin bir şekilde yapılması için gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Erzurum Ticaret Borsası olarak Erzurum ve bölgenin gelişmesi anlamında hazırlanan tüm proje ve çalışmaların titiz ve ivedilikle tamamlanması noktasında çalışmaların devam edeceğini” şeklinde konuştu. Bu arada Hakkı Hınıslıoğlu, 1988 yılında başladığı Ticaret Borsası Başkanlığında 25 yılı geride bırakarak ETB tarihinde bir rekora imza attı.

 

Etiketler : başkan.borsa, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler