İş Adamı Cellat ETB'ye Aday

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 14.03.2018 14:50:00
İşadamı Abdulrezzak Cellat Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı´na Adaylığını açıkladı
İş Adamı Cellat ETB'ye Aday

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

 

Erzurumlu İşadamı Abdulrezzak Cellat, 1 Nisan´da yapılacak olan Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı´na aday olduğunu açıkladı. Erzurum´da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen işadamı Abdulrezzak Cellat, 1 Nisan´da Ticaret Borsası´nın seçimi olduğunu hatırlatarak konuşmasına başladı. Cellat, “Ben ve arkadaşlarım ekip olarak yönetime talip olduk. Böyle görevler fahri görev anlamı taşır. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

Ekip arkadaşları ile birlikte Erzurum´a layık olmaya çalışacaklarını ifade eden Abdulrezzak Cellat, Erzurum sevdalısı olan herkesle el ele vererek, bugüne kadar yapılanların üzerine bir tuğla da kendilerinin koyarak hizmete devam etmek niyetinde olduklarını söyledi. Cellat, “ Çok şey vaat etmiyoruz ama baya işler yapacağımıza eminim. Seçilirsem ilk olarak esnafımızın ve üyelerimizin birbiri ile barışık hale gelmesi için kaynaşma ortamı yaratacağım. Beraber sorunlarımızı dile getirip, birlikte bu sorunları çözmeyi hedefleyeceğiz” dedi. 

30 yıldır Borsa Başkanlığını yapan ve tekrar aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Hakkı Hınıslıoğlu´ da, Cellat´a destek vermek için toplantıya katıldı. Kısa bir açıklama yapan mevcut başkan Hakkı Hınıslıoğlu, “Ekip arkadaşlarımı toplantıya çağırdım. Yaptığımız istişarede bırakma zamanı geldiğini gördüm ve yeniden aday olmamaya karar verdim. Bırakmayı bilmek gerektiğini bu vesileyle herkese hatırlatıyor, bu kararımın da örnek olmasını temenni ediyorum. Aday olmayacağım seçimlerde, başkanlığa aday olan yakın dostum Abdulrezzak Cellat´ı destekleyeceğim. Meclis üyeliğim ve TOBB üst kurul delegeliğine devam edeceğim” diye konuştu. 1946 yılında kurulan Erzurum Ticaret Borsası, kasaplık ve canlı hayvan şubesi ve merkez tartı şubesi olmak üzere iki şubesiyle, 1200 üyesine hizmet veriyor.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler