SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
KGF Mikro Kobileri Bankalarla buluşturuyor
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm EKONOMİ Haberleri | 02.03.2014 18:05:00 |
"Büyüyen Anadolu`ya Kredi Kolaylıkları” programı kapsamında bölge seminerleri düzenleniyor.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Avrupa Yatırım Bankası tarafından başlatılan ve Avrupa Yatırım Fonu tarafından yönetilen "Büyüyen Anadolu`ya Kredi Kolaylıkları” programı kapsamında mikro işletmelerin bankalarla ve Kredi Garanti Fonu’yla ilişkilerini güçlendirmek ve bu çerçevede banka kredilerine ve KGF kefaletine erişim imkanlarını artırabilmek amacıyla bölge seminerleri düzenleniyor."KGF, Mikro KOBİ`leri Bankalar ile Buluşturuyor" bölge seminerlerinin altıncısı Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, KOBİ’lerin, KGF temsilcilerinin ve bankaların katılımı ile 04 Mart 2014 tarihinde saat 14:00`de Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek.
Açılış konuşması Erzurum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik tarafından yapılacak seminerde Frankfurt School Kıdemli Bankacılık Danışmanı Ülkü Dağdelen`in ‘’değişen bankacılık ve kredi süreçleriyle’’ ilgili konuşması sonrasında Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Hikmet Kurnaz tarafından KGF`nin bölgedeki KOBİ destekleri hakkında bilgilendirme yapılacak.Programda daha sonra Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, İş Bankası ve Şekerbank temsilcileri bankaları adına KOBİ bankacılığı faaliyetleri ve ürünleri hakkında birer konuşma yapacak ve KGF kefaleti ile verilen kredilerin süreçlerini anlatacaklar.Katılımın ücretsiz olduğu seminer sonrası, katılımcılara Frankfurt School katılım sertifikası verilecek.
Seminer, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Program Otoritesi ve İhale Makamı, Avrupa Yatırım Fonu (EIF)`nun kapasite artırım yöneticisi olduğu Büyüyen Anadolu’ya Kredi Kolaylıkları (BAKK) Projesi kapsamında, projenin teknik danışmanlık hizmetlerini sağlayan Frankfurt School of Finance & Management tarafından organize ediliyor.
En Son Haberler
-
Lütfü Yücelik gümbür gümbür geliyor
Yücelik, gençlerin yönetimde söz sahibi olacağı bir anlayışı hayata geçireceklerini kaydetti.
-
Başkan Düzgün’den Yücelik'e güçlü destek
Başkan Ömer Düzgün, adaylığını açıklayan Lütfü Yücelik'e destek vererek dengeleri değiştirdi.
-
Havalimanı 103 bin yolcuya hizmet verdi
Erzurum Havalimanı’nın Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı
-
Tüketici ve çalışan pazar tatilinde birleşti
TPF araştırdı, Tüketici ve çalışan pazar tatilinde birleşti. Başkan Düzgün: Perakende Geçici İş Olmaktan Çıkmalı
-
Tarım ve Hayvancılıkta Erzurum Modeli
“Tarım, aynı zamanda istihdam, kırsal kalkınma, milli ekonomi ve sosyal huzurun temel taşıdır”
-
MNG AVM Cihan Grupla yeniden doğdu
Artık vergileri Erzurum'da ödeniyor…30 milyon ziyaretçiye ulaştı… Yeni markalar geldi…
-
Düzgün Market 25'nci şubesini gururla açtı
Düzgün Marketler, 25’nci şubesini Yıldızkent Yeni bulvar bölgesinde hizmete açtı.
-
Düzgün Market Plaka Hedefine Ulaşıyor
Düzgün Marketler Grubu, 25’inci şubesini Cumartesi günü Yıldızkent’te açıyor.
-
Oto Tamir ve İmalatçıları Odası başkanı Emre Akdoğan oldu
Emre Akdoğan üyelerin çoğunluğunun desteğini alarak oda başkanlığına seçildi.
-
Tortum ve Uzundere’nin kalkınması için tarihi toplantı!
“Tortum ve Uzundere Yatırım İmkânları ve Fırsatları” toplantısı, umut dolu mesajlarla sona erdi.




