
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
KUDAKA’dan Turizm Tanıtım Organizasyonu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 12.02.2018 14:06:00 |

RADARHABER / ERZURUM
KUDAKA 13-17 Şubat 2018 tarihleri arasında Slovenya ve Hırvatistan’da faaliyet gösteren basın mensubu ve turizm acentalarından oluşan 25 kişilik heyete yönelik fam/press trip organizasyonu düzenliyor. Bölge de gerçekleştirilen sağlık yatırımlarının ekonomik faydaya dönüştürülmesi, mevcut medikal ve termal turizm altyapısının değerlendirilerek bölgede sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında Kasım ayı içerisinde Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile özellikle termal tesis altyapısı ve sunduğu hizmet çeşitliliği ile Avrupa’da öne çıkan başarılı örneklerin yer aldığı Slovenya ve Hırvatistan’ı kapsayan çalışma ziyareti gerçekleştirildi.
Bölgenin sağlık turizmi altyapısında geliştirilmesi gerekli alanların tespiti, iyi uygulama örneklerinin yerinde incelenmesi ve bölgeye transfer edilmesine yönelik düzenlenen ziyarette Türkiye Cumhuriyeti Zagreb ve Lübliyana Büyükelçilikleri ve Türk Hava Yolları Ofisleri koordinasyonunda ilgili ülkelerde faaliyet gösteren basın mensubu ve acenta yetkilileri ile turizm tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiş ve bölge potansiyeli yerinde görülmesi için bölge de bir fam/press trip organizasyonu düzenlenmesine karar verildi.
KUDAKA’dan yapılan açıklamada, “Özgün iklimi ve coğrafi yapısı, derin tarihi ve zengin doğal kaynakları ile farklı turizm tiplerinde zengin ürün çeşitliliği sunan bölgemizin sahip olduğu turizm potansiyelinin etkin bir şekilde tanıtılması ve bölgemizin tercih edilen bir destinasyon haline gelmesi amacıyla düzenlenecek organizasyonda katılımcılar kış sporları tesislerini, tarihi ve turistik mekanları, kayak sonrası gerçekleştirilebilecek etkinlik alanlarını yerinde inceleyecek, bölgemizde faaliyet gösteren acenta ve otel yetkilileri ile ikili görüşme yapma fırsatı bulacaktır” denildi.
En Son Haberler
-
Başkan Düzgün TPF Akademisi’nin hedeflerini anlattı TPF Başkanı Düzgün, Perakende Zirvesi’nin vizyonunu anlattı.
-
Erzurum'un yüz akı firmaları belli oldu Erzurum Defterdarlığı 2024 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerini yayınladı.
-
Perakende zirvesi sona erdi! Sektör ortak akılda buluştu İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon tam not aldı.
-
Perakendeciler zirvesinden müjde: Akademi geliyor TPF “Perakendeciler Zirvesi 2025” Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
-
Elmalı’dan Erzurum Ağır Bakım Fabrikası serzenişi ’Erzurum Ağır Bakım eski parlak günlerine dönebilse, işsizlik konusunu başka boyutta konuşur olurduk’
-
Aca Termal Otel gün sayıyor Şehrin sağlık turizmi potansiyelini canlandıracak, Erzurum’un cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkı sunacak…
-
Ömer Düzgün güven tazeledi PERDER'in 8’nci olağan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ömer Düzgün seçildi.
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.