Metin Barlak'tan anlamlı çağrı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 09.06.2013 17:44:00
ETSO Basın Yayın Reklamcılık Komitesi Başkanı Metin Barlak, tanışma yemeğinde birlik mesajları verdi.
Metin Barlak'tan anlamlı çağrı!


RADARHABER / ERZURUM
Bir süre önce yapılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimleri sonrasında oluşturulan meslek komiteleri yeni bir heyecanla kolları sıvamaya başladılar. ETSO Basın Yayın Reklamcılık Komitesi Başkanı Metin Barlak, üyelerine düzenlediği tanışma yemeğinde birlik mesajları verdi. ETSO 22.Meslek Grubu üyeleri, tanışma yemeğinde bir araya geldi. Yaklaşık 30 üyenin katıldığı yemekte konuşan 22. Meslek Komite Başkanı Metin Barlak, birlik ve beraberlik içinde çok işler yapılabileceğini söyledi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası 22. Meslek Grubu Basın Yayın ve Reklamcılık üyeleri, Komite Başkanı Metin Barlak ve Meclis Üyesi Hüseyin Polat’ın düzenlediği yemekte bir araya geldi. Hacı Baba Lokantası’nda verilen yemeğe, ETSO Komite Başkanı Şevket Demir, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ile 22.Meslek Grubu Basın Yayın ve Reklamcılık odasında bulunan yaklaşık 30 üye katıldı.

“İSTİŞARELERLE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”
Düzenlenen yemekte konuşan Başkan Metin Barlak, birlik içinde çok işler yapılabileceğini ifade ederek, “Kazandığımız seçim sonrası değerli üyelerimizle daha yakından tanışma fırsatı bulmak için bir araya geldik. Aramıza yeni katılan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Üyelerimizin huzurlu bir ortamda çalışmaları için elimizden geleni yapacağız. Bundan böyle her ayın ilk Çarşamba günleri 22.Meslek Grubu olarak ETSO’da toplanarak sorunlarımız ile ilgili istişarelerde bulunacağız. Yemeğimizi onurlandıran tüm üyelerimizle, birlik ve beraberlik içinde Erzurum için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DEMİR: ÇOK BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ VAR
Tanışma yemeğinde konuşan ETSO Komite Başkan Vekili Şevket Demir, seçimden zaferle çıkmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi. Demir, “ Yakın zamanda önemli bir seçimden, zaferle çıktık. Fazlasıyla oy almamız açıkçası bizi biraz korkuttu. Demek ki bu kadar insan bizlerden çok daha fazla icraat bekliyor. Yönetimde yer alan tüm kardeşlerimizle Erzurum için çok daha fazla çalışacağız. Hep birlikte kenetlenerek birbirimizi iyi tanıyarak güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

YÜCELİK: ÜYELERİN KAYNAŞMASI MEMNUNİYET VERİCİ
Öte yandan düzenlenen yemeğe katılan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise her komitenin kendi içinde sorunlarının belirlenmesi adına birlik içinde bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yücelik, “22. Komitemizin bu başlangıcı diğer üyelerimize örnek olsun. Lokal olarak belirlenen sorunlar meclis gündeminde daha çabuk çözüm bulacaktır. Komite Başkanımız Metin Barlak’ın bu girişimi memnuniyet vericidir” şeklinde konuştu.

ÜYELERE ANKET YAPTIRILDI
Tanışma yemeğinde dikkat çeken en önemli ayrıntı ise üyelere yaptırılan anketti. Komite yönetiminin yemek esnasında üyelere anket formu dağıtılarak sorunların tespiti yapıldı. Ankette yönetimden beklentilerini, sorunlarını ileten üyelerin iletişim bilgileri de alınarak projelerde katkıları istenecek.

 

Etiketler : Erzurum, ETSO, birlik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler