Milli Dayanışma Kampanyası Başlatıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 30.03.2020 22:00:00
Milli Dayanışma Kampanyası bağış nasıl ve nereden yapılır? SMS ve hesap numaraları nelerdir?
Milli Dayanışma Kampanyası Başlatıldı

RADARHABER / ERZURUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, yaklaşık 4,5 saat sürdü. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Milli Dayanışma Kampanyası' ile ilgili detayları vatandaşlarla paylaştı. Milyonlarca vatandaş bu kapsamda Milli Dayanışma Kampanyası hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Milli Dayanışma Kampanyası bağış nasıl ve nereden yapılır? Bağış için hangi numaraya SMS atılır?
 
 
Yaklaşık 4.5 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan açıklamasında Milli Dayanışma Kampanyası'nın başlatıldığını duyurdu. Açıklamaların ardından kampanyaya dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Milli Dayanışma Kampanyası bağış nasıl ve nereden yapılır? Bağış için hangi numaraya SMS atılır? İşte detaylar...

 
 
MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI SMS İLE BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

 
Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapmak için Korona yazıp 8119'a kısa mesaj atabilirsiniz. Bu sayede 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

 
 
BAĞIŞ HESAP NUMARALARI
MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI BAŞLADI

 
 
Erdoğan yaptığı açıklamada, "Sivil toplum kuruluşlarımızın da, imkanları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını biliyoruz. Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI başlatıyoruz." ifadelerini kullandı.


"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"

 

Erdoğan açıklamasına "Başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, şu anda bilgileri ekranda gözüken bir yardım hesabı açıldı. Ayrıca, yine ekranda gözüken kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek. Amacımız, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Her ilimizde ve ilçemizde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirleyip, bu yardımları kendilerine sunacağız. Gerekirse muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde bu ayki maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar." şeklinde devam etti. 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler