Milyarder işadamına krallar gibi karşılama

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 18.01.2015 00:05:00
Yatırım için Erzurum'a gelen Suudi Arabistanlı, mehteran takımı, cirit ekibi ve folklor gösterisi ile karşılandı
Milyarder işadamına krallar gibi karşılama

Sinan AYDIN'ın haberi... 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum, tarihinin en zengin işadamını ağırladı. Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olarak gösterilen milyarlarca dolarlık servetin sahibi Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Tarım ve Hayvancılık alanında yatırım yapmak üzere Erzurum'a geldi. Ünlü işadamını Erzurum'daki yatırıma, Dubai ve Körfez ülkelerinde yatırım danışmanlığı yapan Orient Grup Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ali Demirhan ikna etti.

ÖZEL JETLE GELDİ, KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Beraberinde ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile birlikte bugün sabah saat 10.00 sularında özel jetle Erzurum'a gelen Sulaiman Al Muhaidib, Erzurum Büyükşehir Beledi Başkanı Mehmet sekmen tarafından hava limanında karşılandı. Başkan Sekmen, şehre yatırım yapmak için gelen milyarder işadamını adeta krallar gibi karşıladı. Muhaidib'i, Erzurum girişinde ciritçiler ve Mehteran takımı ile karşılandı. Erzurum bar ekibini gösterisini izleyen milyarder işadamı, karşılamadan duyduğu memnuniyeti Başkan Sekmen ve ekibine gerek alkış yaparak gerekse sözlü olarak iletti.

ERZURUM'A GELEN EN ZENGİN ADAM

Suudi İşadamı Sulaiman Al Muhaidib, aynı zamanda Erzurum tarihine de geçti, Nedeni ise, bugüne kadar Erzurum'a gelen en zengin adam olması. Muhaidib'i Erzurum'a getiren Dubai ve Körfez ülkelerinde yatırım danışmanlığı yapan Orient Grup Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ali Demirhan, '' Erzurum'da çok güzel karşılandı. Ziyaret çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibibi hazırlattığı projeleri inceleyecek. Bu projeleri kendisine anlatacağız. Ticaret odası yetkilileri ve bazı sivil toplum kuruluşları ile de görüşmeler yapacağız. Muhaidib'in 170 bin büyükbaş hayvanı olan çiftliği var. Türkiye'nin tamamında bu rakam 30 binlerde. Erzurum, hayvancılık alanında önemli bir potansiyele sahip. İnşallah bu ziyaret  hem Erzurum için hem de Türkiye için çok hayırlı olacak" dedi.(Sabah)

 

 

Etiketler : Erzurum, arap, kral, Büyükşehir,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler