MNG'de Garaj Günleri coşkusu yaşanıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 20.05.2024 13:59:00
MNG, getirmiş olduğu “garaj günleri” etkinliği ile Erzurum ticaretine hareketlilik kazandırdı.
MNG'de Garaj Günleri coşkusu yaşanıyor

RADARHABER / ERZURUM
Kurulduğu günden buyana Erzurum’un batıya açılan modern kapısı olan alışveriş / yaşam merkezi MNG, alışveriş tutkunları için heyecan verici bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Önceki gün başlayan ve 2 Hazirana'a kadar sürecek olan “Büyük Doğu Anadolu İndirim Garaj Günleri” hafta sonu yoğunluğu ile hem alışveriş yapanların hem de esnafın yüzünün güldürdü. 
 
 
VATANDAŞ HAFTA SONU GARAJA KOŞTU

 

MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ve Erzurum MNG Yönetim Kadrosunun yapmış olduğu özverili çalışmalar neticesinde başlayan “Garaj Günleri”, hem vatandaşların hem de garaj günlerine katılım sağlayan esnafın kazanç sağlanması amacına daha ilk günlerden ulaşmış görünüyor. 2 Hazirana kadar MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yüzde 50, 70 ve hatta bazı ürünlerde yüzde 80’e varan indirimler tüketicileri bekliyor olacak. Bu indirimli günleri, alışverişin keyfini çıkarmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

 

 

Erzurum’un ve Erzurumluların yanı sıra çevre il ve ilçeler ile bilhassa sınır komşularımızdan başta İran olmak üzere alışverişin yanı sıra hareketlilikte buluşma noktası haline gelen MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, indirimli alışverişin yanı sıra zengin marka ve ürün çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Etkinlik süresince ziyaretçiler, moda, giyim, kozmetik, ev eşyaları ve daha pek çok kategoride avantajlı alışveriş yapma fırsatı bulacaklar. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler