Muhasebeciler ve Müşavirler başkanını seçti!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 03.06.2013 16:41:00
Üç adayın yarıştığı seçimde, eski Başkan Zeki Akal’ın desteği ile başkanlığa Orhan Akgüloğlu getirildi.
Muhasebeciler ve Müşavirler başkanını seçti!

RADARHABER / ERZURUM
Üç adayın yarıştığı 11 Mayıs’ta yapılan seçimde eski Başkan Zeki Akal’ın desteği ile başkanlığa Orhan Akgüloğlu’nun getirilmesi sonrasında odada değişim rüzgarları esmeye başladı. 
Çiçeği burnunda başkan Akgüloğlu, değişim mesajları verdi. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına getirilen Orhan Akgüloğlu’nun yönetim listesi eski başkan Zeki Akal’ın 2 ve Şimşek Akpınar’ın da 2 olmak üzere 5 üyeden oluştu. Başkan Orhan Akgüloğlu, Her bakımdan geleceğe güçlü bakan bir yönetim için aday olduğunu ve başkanlığa getirilmesi sonrasında odanın yenilikçi hüviyetinin gözle görülür şekilde hissedileceğinin altını çizdi.

“ARTIK YENİ ŞEYLER YAPMAK LAZIM”
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına getirilen Akgüloğlu, üyelerinin her an yanında olacaklarına dikkat çekti. Akgüloğlu, “Üyelerimizin her sıkıntısında yanında olacağız. Her üyenin görüşlerini alacağız. Çünkü üyelerimizin bilgi ve birikimleri bizim için çok önemlidir. Bu bir hizmet yarışıdır yeni şeyler yapmanın gereği geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle bu bayrak yarışında aldığım bayrağı daha ileriye taşımak amacındayım” dedi. 11 Mayıs’ta yapılan genel kuruldaki seçim sonucunda yönetim olarak Zeki Akal 76, Şimşek Akpınar 76 ve Orhan Akgüloğlu da 65 oy almıştı. Üst kurul seçim oylamasında ise Zeki Akal 73, Şimşek Akpınar 72 oy alırken, Orhan Akgüloğlu da 69 oya sahip olmuştu. Bu sonuçlara göre başkanı yönetim kurulunun seçeceği belirtilmişti.


 

Etiketler : Erzurum, seçim, başkan, koltuk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler