MÜSİAD'a göre ekonomiyi Ovit kurtaracak!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 26.10.2013 12:36:00
Sunay Yıldırım, Ovit Tüneli ile iki bölge arasındaki ekonominin canlanacağına dikkat çekti.
MÜSİAD'a göre ekonomiyi Ovit kurtaracak!

RADARHABER / ERZURUM
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 4. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nda Ergaz, yeni akaryakıt markası Bluepet’in tanıtımını yaptı. Toplantıda konuşan MÜSİAD Erzurum Şube Başkan vekili Sunay Yıldırım’da özellikle Ovit Tüneli’nin açılması ile iki bölge arasındaki ekonominin canlanacağına dikkat çekti. Bölgedeki MÜSİAD şubeler arasındaki iletişimin daha verimli hale getirilmesi, MÜSİAD üyelerin kaynaşması ve ticaretlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen ‘4. Bölgesel iş Geliştirme’ toplantısına Ergaz’ın yeni ayakyakıtı bluepet damgasını vurdu. Rize, Trabzon, Samsun, Erzurum, Giresun, Ordu, Amasya, Erzincan, Çorum MÜSİAD Şube Başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantıda MÜSİAD üyesi Ergaz AŞ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Demirci, “Bluepet”in ilk istasyon tanıtımını yaptı. Demirci, şirket olarak 36 yıllık tecrübeleri ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamak ve daha çok istihdam sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. İnsana, inançlara, çevreye ve tarihi değerlere saygılı, hizmet ve çözüm odaklı, teknolojiyi iyi takip eden, ilklere imza atan bir şirket bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Demirci, bir süre önce Bluepet Akaryakıt markasını hayata geçirdiklerini hatırlatarak, yeni markayla Ergaz olarak yıllardan bu yana tüplü gaz ve otogaz segmentinde müşterilerine oluşturdukları güvene dayalı ilişkiyi, akaryakıt müşterilerine de taşıyabilmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bluepet akaryakıt markasıyla 5 yılda ilk 10 arasına girmeyi hedeflediklerini aktaran Demirci, ilk yıl 50 adet istasyon, 5 yıl sonunda ise bu rakamı 250 adete çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.
 
BÖLGENİN KALKINMASI OVİT’E BAĞLI
Toplantıda söz alan şube başkanları ise illerinin ekonomik sorunlarını ve iş adamlarının karşılaştıkları zorlukları dile getirdi.
MÜSİAD Erzurum Şubesi başkan Vekili Sunay Yıldırım da bölgedeki ekonomik sorunlara değinerek, özellikle Ovit tünelinin hizmete girmesi ile bu sorunların büyük oranda ortadan kalkacağına işaret etti.Erzurum’un kış ve sağlık turizmi ile hayvancılık konusunda özellikle son yıllarda atağa kalktığına dikkat çeken Başkanvekili Sunay Yıldırım, bu alanlarda iş yapmak isteyen MÜSİAD üyelerine her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Yıldırım, özellikle Ovit Tüneli’nin hizmete girmesi ile birlikte Karadeniz bölgesindeki MÜSİAD üyeleri ile olan kaynaşma birlik ve beraberlikleri; ticari alış verişle daha da pekiştireceğini n altını çizdi. Yıldırım, söz konusu tünelin tamamlanması ile birlikte Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin ekonomik anlamda kısa sürede kalkınacağını da sözlerine ekledi.
Etiketler : Erzurum, Ovit, tünel, MÜSİAD,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler