
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Ömer Düzgün güven tazeledi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 18.06.2025 22:53:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye genelindeki yerel zincir marketlerin tek bir çatı altında toplandığı sivil toplum kurulu Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) bugün 8’nci olağan genel kurulunu İstanbul’da yaptı. Genel kurula tek aday olarak giren Erzurumlu iş insanı ve mevcut başkan Ömer Düzgün, bir kez daha başkanlığa seçildi. İstanbul’da yapılan genel kurula katılan 98 delegenin 71’ini alarak 3’ncü kez TPF Başkanı olan Ömer Düzgün’ü ilk tebrik eden isimler destek için genel kurula giden Erzurumlu iş insanları ve STK başkanları oldu. İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver ve 1. OSB Başkanı Murat Urkuç, Düzgün’e yeni döneminde başarılar diledi.
''TÜM GÜZÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
Başkanlığa seçildikten sonra delegelere teşekkür konuşması yapan TPF Başkanı Düzgün, “Yerel zincir marketlerimizin ülke ekonomisine katkısını artırmak, üyelerimizin sesi olmak ve sektörümüzün gelişimi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket ederek yerel perakendenin gücünü daha da yukarı taşıyacağız. Bugüne kadar emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize, federasyon çalışanlarımıza, dernek başkanlarımıza ve sektör paydaşlarımıza teşekkür ediyor; yeni dönemin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
En Son Haberler
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.