Palandöken'de virüs duası!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 12.12.2020 20:12:00
Palandöken bu kış virüs izin verirse 1,5 milyon turist bekliyor...
Palandöken'de virüs duası!

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yılın başından itibaren geçen sezonu neredeyse turist görmeden Palandöken Kayak Merkezi, virüs engel olmaz ise bu kış dolu bir sezon geçirme planları yapıyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna'dan çok sayıda rezarvasyon alan Palandöken'de oteller şu an yüzde 80 doluluk oranına ulaşmış durumda. Aralık ayının başında sezonu açmayı amaçlayan Palandöken Kayak Merkezi, yılbaşı ve sonrası atlar da hesaplandığında bu kış 1,5 milyon turist ağırlamayı hedefliyor. 
 
 
'YASAKLAR GENİŞLEMESİN' DİYE DUA EDİYORLAR
 
 
Bu doğrultuda il protokolü ile tur şirketleri ve otel işletmesi sahipleri başta olmak üzere esnaflarla sık sık toplantılar yapılıyor. Pandeminin gölgesinde tüm hazırlıklarını yaparak sezona merhaba demeye hazırlanan Erzurum / Palandöken Kayak Merkezi, bu kış sezonundan oldukça umutlu. Otelleri, hava limanı ve sosyal hizmetleriyle dünya çapında bir kayak merkezi olan Palandöken, salgından korunmak için hertürlü tedbiri alarak bu kış için de birbirinden renkli hazırlıklar yaptı. İşletmeler, virüs salgınının yayılmaması ve sokağa çıkma kısıtlamalarının kapsamının sınırların kapatılmasına varacak kadar yaygınlaşmaması için dua ediyor.
 
 
SEKMEN: ŞİMDİDEN BİNLERCE TURİST REZERVASYON YAPTIRDI
 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinde gerekli hazırlıkların ve dünya genelinde tanıtımının yapıldığını belirterek, “Pandeminin getirdiği sorunlara rağmen Palandöken için şimdiden binlerce turist rezervasyon yaptırdı” dedi. Palandöken Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’nin açılacak pistlerle birbirine bağlanacağını söyleyen Başkan Sekmen, “Erzurum’a gelen bir yabancı turist burada sadece kayak kaymakla kalmayacak, birden çok mahalli spor etkinliklerine ve gösterilere de şahitlik edecek” şeklinde konuştu.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler