PTSO'dan anlamlı iftar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 27.07.2013 13:09:00
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) düzenlediği iftar programında eski başkana ve yatırımcılara plaket verdi.
PTSO'dan anlamlı iftar!

RADARHABER / ERZURUM 

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) düzenlediği iftar programında eski başkana ve yatırımcılara plaket verdi. Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Altuğ Alabalık tesislerinde düzenlediği iftar yemeğinde eski başkan Turgut Bakır’a odaya 12 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Hikmet Ayrancı tarafından plaket takdim edildi. Plaketi halefinden alan eski başkan Turgut Bakır, çok duygulandığını, böyle bir jesti kendisine layık gören Başkan Ayrancı ve yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.
İftar yemeğinde ayrıca İlçeye yatırım yapan iş adamları Ethem Tanrıver’e plaketini Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik plaketini verirken diğer iş adamı Emin Soslu’ya ise Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu yatırımlarından dolayı plaket verildi.

PROTOKOL İFTARDA BULUŞTU
Düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Hikmet Ayrancı, düzenledikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği iftar yemeğine Pasinler Kaymakam vekili Ersin Boylu, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki Karaca, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.Düzenlenen yemekte ayrıca ilçe dışından iftar yemeğine katılanlara Hasankale biblolarından hediye edildi. Program yemek sonrası kaplıca sefası ile son buldu.
 

Etiketler : Erzurum, oda, ticareteiPasinler,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler