THY darbesi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 10.02.2015 10:31:00

RADARHABER / ERZURUM
Hava muhalefetini gerekçe gösteren Türk Hava Yolları (THY), son 10 gün içinde Erzurum uçuşlarının neredeyse tamamını iptal etti. Kayak tatili için Palandöken’e gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist ya geri dönemedi ya da Trabzon’a gitmek zorunda kaldı.
 
TURİZME BÜYÜK DARBE
Pusula Gazetesi’nin geçtiğimiz haftalarda ‘Rötar isyanı’ manşetiyle gündeme getirdiği uçak rötarları yerini iptallere bıraktı. Özellikle yarıyıl tatili döneminde adeta tavan yapan rötarlardan sonra ‘hava muhalefetini’ gerekçe gösteren Türk Hava Yolları, son 10 günde çok sayıdaki Erzurum uçuşunu iptal etti. Kayak tatili için Palandöken’i tercih eden çok sayıda yerli ve yabancı turisti mağdur eden THY, uçuş iptalleriyle kent turizmine büyük darbe vurdu.
 
EK SEFERDE KONULMADI
Bu arada uçuş iptallerini önceden yolcularına duyurmayan THY, havalimanına gelen yerli ve yabancı turistleri, Kars ya da Trabzon havalimanlarına yönlendirdi. Ayrıca bir sonraki uçuşlar konusunda da net bir bilgi alamayan yolcular, gün içinde ek sefer konulmamasına tepki gösterdi. Ayrıca rötarlar ve iptaller konusunda Türk Hava Yolları yetkilileri başta olmak üzere hiçbir yetkiliden bilgi alınamazken, en yakın uçuş tarihinin 11 Şubat Çarşamba günü olabileceği öğrenildi.(Kaynak: Pusula Gazetesi) 
Etiketler : Erzurum, hava, darbe, uçak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler