TMO Hububatı Randevuyla alacak!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 12.06.2013 14:07:00
Toprak Mahsulleri Ofisi, 2013 dönemi Hububat alımlarının artık “Randevulu Alım Sistemi” ile gerçekleştirileceğini duyurdu.
TMO Hububatı Randevuyla alacak!

RADARHABER / ERZURUM
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde bulunan TMO Bölge Müdürlükleri ile Şube Müdürlüklerine gönderilen yazıda 2013 dönemi Hububat alımlarının artık “Randevulu Alım Sistemi” ile gerçekleştirileceği yönünde broşör ve afişler hazırlayarak duyuru çalışmalarına başladı. 
TMO tarafından üreticilere yönelik yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. ”Bu sistemle birlikte ürün sahipleri, TMO’ya arz edecekleri ürünler için www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden randevu alabilecekleri gibi Kurumumuz Şube Müdürlüğü ve Ajans Amirliklerine müracaat etmek suretiyle de randevu alabileceklerdir” ifadeleri kullanıldı.
 
UYGULAMAYI HINISLIOĞLU ANLATTI
Öte yandan yapılan açıklamada Randevu alınmadan hububat alımı yapılamayacağından üreticilerimizin mağdur durumuna düşmemeleri açısından alım uygulamalarımız hakkında bilgi alınarak söz konusu broşörlerin üretici ve çiftçilere duyurulması önemle arz olunur denildi.
Bu arada Randevulu Alım sistemi ile ilgili bir açıkla yapan Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu “Uygulama kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştır. Her yıl ETB ile TMO Erzurum Şube Müdürlüğümüz Hububat alımlarını Erzurum Ticaret Borsası Satış salonunda gerçekleştirmektedir. Hizmette kaliteyi artırmak ve üreticilerimizin uzun süre beklemelerini engellemek amacıyla 2013 alım döneminde, uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek, tüm ürün alımlarını randevulu olarak gerçekleştirmesi üreticimiz ve çiftçimiz için olumlu bir gelişmedir . Yeni hasat döneminin üreticilere, hububat sektörüne ve ülkemize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını dilerim” dedi.
Etiketler : Erzurum, hububat, randevu, alım,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler