
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Programı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 04.01.2019 11:03:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 04 Ocak 2019 tarihi itibari ile Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programını ilan etti. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin tamamında uygulanacak olan programların toplam bütçesinin 4.000.000 TL olduğu kaydedildi. KUDAKA tarafından yapılan açıklamada, Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programına bölgede faaliyet gösteren kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların başvuru yapabileceği belirtilerek bu program çerçevesinde her bir proje için verilecek mali desteğin aşağıda belirtilen asgarî ve azamî tutarlar arasında olacağı kaydedildi:
Asgari Tutar 187.500,00 TL
Azami Tutar: Bayburt 1.000.000,00 TL, Erzincan 1.250.000,00 TL, Erzurum 1.750.000,00 TL
KUDAKA tarafından yapılan açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi:
“Proje başvuruları 19 Şubat 2019 saat 18.00’a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlanmalı ve onaylanmalıdır. 19 Şubat 2019 saat 18.00 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında destekleyici belge ekleme ve projenin nihai halini onaylama da dâhil olmak üzere sistem üzerinden projeye dair hiçbir işlem yapılamayacaktır.
Proje başvurularının tamamlanması için KAYS üzerinden alınan taahhütnamenin 26 Şubat 2019 saat 18.00’a kadar e-imza ile imzalanması esastır.
Taahhütnamenin e-imza ile imzalanmadığı hallerde, taahhütname başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı olarak elden veya posta yolu ile 26 Şubat 2019 saat 18.00’a kadar Ajansa teslim edilmelidir.
Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
Zamanında KAYS üzerinden başvuru sahibi tarafından onaylanmadığı için taslak olarak kalan ve/veya taahhütnamesi KUDAKA’ya zamanında teslim edilmeyen proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programının detaylarına http://pyb.kudaka.org.tr/Home/tug2019 linkinden ulaşabilirsiniz.”
En Son Haberler
-
Başkan Düzgün TPF Akademisi’nin hedeflerini anlattı TPF Başkanı Düzgün, Perakende Zirvesi’nin vizyonunu anlattı.
-
Erzurum'un yüz akı firmaları belli oldu Erzurum Defterdarlığı 2024 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerini yayınladı.
-
Perakende zirvesi sona erdi! Sektör ortak akılda buluştu İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon tam not aldı.
-
Perakendeciler zirvesinden müjde: Akademi geliyor TPF “Perakendeciler Zirvesi 2025” Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
-
Elmalı’dan Erzurum Ağır Bakım Fabrikası serzenişi ’Erzurum Ağır Bakım eski parlak günlerine dönebilse, işsizlik konusunu başka boyutta konuşur olurduk’
-
Aca Termal Otel gün sayıyor Şehrin sağlık turizmi potansiyelini canlandıracak, Erzurum’un cazibe merkezi haline gelmesine büyük katkı sunacak…
-
Ömer Düzgün güven tazeledi PERDER'in 8’nci olağan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ömer Düzgün seçildi.
-
ER-KAL Grup’tan Erzurum'a dev yatırım 4 milyon dolara Doğu'nun en büyük metal ürünleri ve çelik kapı fabrikası...
-
Yeni başkan Aykut Özbek oldu Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, yeni başkanını seçti.
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.