Vali Altıparmak'tan tarım zirvesi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 18.09.2013 18:43:00
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, tarım ve hayvancılığın Erzurum için önemli olduğunu hatırlattı.
Vali Altıparmak'tan tarım zirvesi!

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak tarım ve hayvancılığın Erzurum için önemli ekonomik faktörlerden birisi olduğunu belirterek sektörün modern ve verimli hale getirilmesi için ilgili kurumlarla çalışmalar yaptıklarını söyledi. 
 
SEKTÖR MASAYA YATIRILDI
Vali Altıparmak tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile bir araya geldi. Erzurum’daki tarım ve hayvancılık sektörünü masaya yatıran Vali Altıparmak kurum müdürlerini tek tek dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.Her hafta mesaisinin bir bölümünü kurum ziyaretlerine ayıran Vali Altıparmak bugün Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Erzurum’da Tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren kurumların müdürleri ile bir toplantı yapan Vali Altıparmak yetkililerden brifing alarak kendi alanları ile ilgili çalışmalarını dinledi. Tarım ve hayvancılığın Erzurum için önemine işaret eden Vali Altıparmak sektörde en iyi olmak için bilimsel ve çağın gereklerine uygun çalışmalar yapıldığını ifade etti.
 
TOPLANTIYA KURUM MÜDÜRLERİ KATILDI
Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğündeki toplantıya Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörü Ömerül Faruk Aydın, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Erzurum Bölge Müdürü Ömer Efe, Et Kombinası Müdürü İsmail Atasever, Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Yücel Koşapınar ve Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Ahmet Temur katıldılar.Toplantının ardından Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nden ayrılan Vali Altıparmak Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ü ziyaret etti. Son Kaymakamlar kararnamesi ile Aziziye İlçesine atanan Kaymakam Öz’e hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Altıparmak daha sonra ilçe müdürleri ile bir toplantı yaptı.Son olarak DAP Bölge Başkanı Adnan Demir’i makamlarında ziyaret eden Vali Altıparmak Başkan Demir ve birim koordinatörleri ile bir süre görüştü. Vali Altıparmak ziyareti anısına DAP Bölge Başkanı Demir’e bir plaket verdi.
Etiketler : Erzurum, ekonomi, tarım, zirve,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler