Vali'nin konuğu STK'lardı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 15.07.2013 19:00:00

RADARHABER / ERZURUM
 
Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin Vali Altıparmak’a ziyaretleri bugün de devam etti. Sabah İlim Yayma Cemiyetini, öğleden sonra ise Memur-Sen ve Aşkale Heyetini makamında kabul eden Vali Altıparmak şehrin iktisadi, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasında STK’ların önemli birer aktör olduğunu söyledi. 

İLİM YAYMA CEMİYETİ ÜYELERİNİ KABUL ETTİ
İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Raci Solmaz ve Yönetim Kurulunu kabul eden Vali Altıparmak cemiyetin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Solmaz İlim Yayma Cemiyetinin; ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunduğunu söyledi.
Bu hayırlı çalışmalarından dolayı Başkan Solmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Vali Altıparmak daha sonra ise Memur - Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman ve Şube Başkanları ile görüştü. Ziyarette çalışma hayatına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

''HERKESİ BİR ARADA GÖRMEKTEN MUTLUYUM''

Vali Altıparmak son olarak Aşkale heyetini kabul etti. Kaymakam Mustafa Fırat Taşolur başkanlığındaki heyette Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, Aşkale Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Yalvaç, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, MHP İlçe Başkanı Kadir Kılıç, CHP İlçe Başkanı Cemal Karasu, İl Encümenleri Ak Parti’li Naci Kırkpınar ve MHP’li Yılmaz Eken hazır bulundu. Vali Altıparmak, İlçede söz sahibi, inisiyatif sahibi herkesi bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (İHA)

Etiketler : Erzurum, STK, Vali, kalkınma,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler