5 bin öğretmenle değerlendirme toplantısı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 09.09.2013 18:10:00
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim yılı sene başı toplantısında 5 bin öğretmen bir araya geldi.
5 bin öğretmenle değerlendirme toplantısı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim yılı sene başı toplantısında 5 bin öğretmen bir araya geldi. 
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 Eğitim yılı sene başı toplantısını düzenlendi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve öğretmenler katıldı. Öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda geçmişteki eğitim durumu ve gelecekte ne olacağına dair bilgilendirme yapıldı.Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, ”Bugünkü toplantımızın amacı başarımızı daha üst seviyeye çıkartmaktır. Bu sebeple ilk hedefimde tüm öğretmenlerimizde, 2013-2014 eğitim-öğretim dönemine tüm öğretmenlerimiz ile beraber daha yüksek motivasyonlu bir şekilde başlamak amacıyla bu toplantıyı yapmış bulunuyoruz. Çok kıymetli eğitime gönül vermiş eğitimi sırtlayan meslektaşlarım hepinizi en içten duygularla sevgi ve saygılarla selamlıyorum. Değerli arkadaşlar 2 yıldır Erzurum’dayız. Bu 2 yıllık zaman dilimi içerisinde daha ziyade yönetici arkadaşlarla çok sık bir araya geldik. Onlarla paylaşılması gereken her şeyi paylaştık. Bu paylaşımları en iyi şekilde yapmak için buradayız” diye konuştu.
 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler