Açıköğretim Fakültesi artık bir marka

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 11.07.2014 14:35:00

RADARHABER / ERZURUM

Eğitim faaliyetlerine başlayalı 3 yıl olan ve bu süre zarfında öğrenci sayısı 50 bini bulan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, “Eğitim Uzakta Değil” sloganıyla hedef büyütmeye devam ediyor. Fakülte, her yeni eğitim-öğretim yılına deneyim ve enerjisini daha da artırmış olarak girerken, aktif rol aldığı tanıtım etkinlikleri sayesinde çok daha geniş kitlelerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nce hazırlatılan tanıtım filminde, Üniversitenin ‘Açıköğretim Fakültesi’ ayrıcalığına geniş biçimde yer verilirken, Fakültenin tanıtımında ise, ATA-AÖF’de yüksek öğrenim gören öğrenciler görev aldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans Programı Koordinatörü Doç. Dr. Derya Tellan’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen tanıtım filmi çekimlerinde, öğrencilere sunulan imkan ve fırsatlara dikkat çekildi. Fakültenin, Öğrenim Yönetim Sistemi’nden, modern teknolojiyle donatılmış stüdyolarına, çağrı merkezinden alanında uzman akademik kadrosuna varıncaya kadar daha birçok yönünün ATA-AÖF öğrencileri tarafından dile getirildiği tanıtım filmi çekimlerinde, 3 yıl içerisinde 50 bini aşan öğrenci sayısına da vurgu yapıldı. 

PROF. DR. ÜSTÜN ÖZEN: MARKALAŞMADA TANITIM ÇOK ÖNEMLİ 
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, ATA-AÖF’nin çok kısa sürede bir marka haline geldiğini ifade etti. Özen, markalaşmanın yoğun uğraş ve beceri gerektiren bir süreç olduğunu kaydederek, bu sürecin en önemli ayaklarından birisinin de, tanıtım olduğunu belirtti. Üniversitenin tanıtımı amacıyla yapılan çalışma kapsamında Özen şunları ifade etti: “AÖF’nin çeşitli lisans ve ön lisans programlarında öğrenim gören öğrencilerimizle bir araya gelerek, Fakültemizin tanıtımına katkı sunmaya çalıştık. Çekimler çok keyifli geçti, öğrencilerimizin hepsi performanslarıyla göz doldurdu. Fakültemiz akademik ve fiziki altyapısı ile öğrencilerimize nitelikli eğitim vermenin gayreti içerisinde. Bu tanıtım filminde de öğrencilerimize sunduğumuz hizmetleri aktarmaya çalıştık. Projede emeği geçen ekibe ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”

ATA-AÖF’Lİ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR 
Öte yandan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri de, ATA-AÖF ailesinin birer mensubu olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. ATA-AÖF’li öğrenciler, öğrenim gördükleri Fakültenin tanıtımına katkıda bulunmuş olmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, “Bazıları var olanı görür ve “Neden?” diye sorar. Bizim Fakültemiz ise var olmayanı hayal eder ve “Neden olmasın?” diye sorar… İşte bu yüzden fert sayısı 50 bini aşan bu büyük aileye mensup olduğumuz için gurur duyuyoruz. Hayalleriniz mi var? O zaman Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesiyle yol almaya var mısınız? Eğitim Uzakta Değil” dediler. 

Etiketler : Erzurum, fakülte, Atatürk, hedef,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler