Aziziye kolejinde 'Tangram'yarışması

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 08.05.2013 17:25:00
Özel Aziziye Ortaokulu’nda bir ilk gerçekleştirilerek, 'Tangram Yarışması' yapıldı.
Aziziye kolejinde 'Tangram'yarışması

RADARHABER / ERZURUM
 
Özel Aziziye Ortaokulu’nda bir ilk daha gerçekleşti. Aile fertlerinin birlikte yarıştığı “Tangram Yarışması”nda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Zeka, görsel algı ve düşünme becerilerini geliştiren tangramla 100 farklı şekil yapılabilmektedir. 

20 FARKLI ŞEKİL SORU SORULDU
Özel Aziziye Ortaokulunun düzenlediği yarışmada 20 farklı şekil soruldu. Her bir şekil için belirlenen 3 dakikalık süre içerisinde aile fertleri yardımlaşarak doğru şekli bulmaya çalıştı. Aile içi işbirliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği yarışmada Tiryaki ve Sümbüllü aileleri 20 şeklin tamamına doğru cevap verdi. Yedek soruların sorulduğu yarışmada Tiryaki ailesi yedek soruların hepsine doğru cevabı verince yarışmanın birincisi oldu. Yarışmada Sümbüllü ailesi ikinci olurken, üçüncülüğü Çiçek ailesi elde etti.

KATILIMCILAR MEMNUN
Yarışmaya katılan velilerden Figen Çubukçu, ”Çocuğumla beraber ilk kez böyle bir yarışmaya katıldım. Bu yarışma hem bana hem de çocuğuma katkı sağladı ve nitelikli birlikteliğimizi arttırdı”dedi.Okul Müdürü Hüseyin Çelik, Televizyon ve bilgisayarın böldüğü aile hayatı içerisinde bu tür oyunların aile içinde unutulan birlikteliği tekrar tesis ettiğini dile getirdi.Yarışmanı sonunda dereceye giren ailelere çeşitli ödüller verildi. 
Etiketler : Aziziye, aile, yarış,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler