Başkan Bulutlar'a destek plaketi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 20.05.2013 19:42:00
Konuşan Kitap Şenliğine tam destek veren Palandöken Belediyesi, açtığı stantta tam not aldı.
Başkan Bulutlar'a destek plaketi


RADARHABER / ERZURUM

 "Türkiye Okuyor" kampanyasına paralel olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde yürütülen "Konuşan Kitap Şenliği"nin 6’ıncısı Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi salonunda yapıldı. 

BELEDİYENİN STANDI TAM NOT ALDI
Konuşan Kitap Şenliğine tam destek veren Palandöken Belediyesi, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu da açtığı stantta sergilediği birçok eser stantları gezenler tarafından tam not aldı. Erzurum’da 6’ıncısı düzenlenen şenliğe Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çok sayıda ilk, orta ve üniversite öğrencisi katıldı.

'BEŞ ŞEHİR' KİTABINI OKUDU
Şenliğin açılışında konuşan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, bilginin dünya üzerindeki uygarlıkların binlerce yıldır oluşturduğu kültür ve medeniyetin temelini oluşturduğunu dile getirdi. Ünlü şair ve yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Beş Şehir” adlı kitabında Erzurum’u anlattığı bölümden bir parça okuyan Hayrünnisa Gül ise proje ile gençleri okumaya olan ilgilisi artırmayı amaçladıklarını, projenin başından bu güne kadar iyi yol kat edildiğini, toplu okuma etkinlikleriyle okul önceki kurumlara ve evlere girdiklerini belirtti. Program sonrasında Konuşan Kitap Şenliğine katkıda bulanan Kurum ve Kuruluşlara plaket takdim edilirken Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara şenliğe yapmış olduğu katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün elinden plaket aldı.

 

Etiketler : plaket, eğitim, Palandöken,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler