“Bu gençler Türkiye’nin gururu”

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 16.07.2013 19:46:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Valisi  Ahmet Altıparmak il genelinde eğitimin olumlu bir grafik çizdiğini söyledi.2013 yılı Seviye Belirleme Sınavında Aziziye Kolejinden Türkiye genelinde ilk bine giren 10 öğrenci Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Öğrencileri altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendiren Vali Altıparmak elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini tebrik etti. Bu başarılarının gözardı edilemeyecek kadar değerli olduğunu ifade eden Vali Altıparmak; “Bu gençler sadece Erzurum’un değil Türkiye’nin gururu” ifadesini kullandı.

ÖĞRENCİLERLE TEK TEK TANIŞTI

İl genelinde eğitimin olumlu grafik çizdiğini de söyleyen Altıparmak, her geçen yıl bir öncekine göre daha iyi derece elde edildiğini belirtti.Öğrencilerle tek tek tanışan ve elde ettikleri sıralamayı öğrenen Vali Altıparmak hedeflerindeki meslek gruplarını da sorarak okul ve meslek seçimine ilişkin tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü Hüseyin Çelik ve eğitim kadrosunu da kutlayan Vali Altıparmak verimli ve planlı çalışmanın neticesinde başarının kendiliğinden geldiğine dikkat çekti. Makamında öğrencilerle uzun uzun sohbet eden, enstrümental çalıp çalamadıklarını ve İngilizce’yi ne kadar kullandıklarını soran Vali Altıparmak ziyaretin sonunda, içerisinde çeşitli hediyeler olan çanta ve altın hediye etti.

AZİZİYE KOLEJİNİN GURULARI

Ziyarete gelen Aziziye Koleji öğrencilerinden Ümit Yeğen Başaran, Ahmet Metin Avcı, Hüseyin Gülsoy, Firdevs Dilara Şimşek, Ahmet Asım Keskin, Haktan Yalçın, Oğuzhan Özdemir, Esranur Akdeniz, Ali İhsan demirci ve İrem Yiğit 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavında elde ettikleri puanlarla Türkiye genelinde ilk bine girmeyi başarmışlardı. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Müdür Yardımcısı Yıldırım Akkuş, Aziziye Koleji Ortaokul Müdürü Hüseyin Çelik, Müdür Yardımcısı Selçuk Taykut ve PDR Öğretmeni Harun Enterili de hazır bulundu. 

    

Etiketler : Erzurum, eğitim, Vali,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler