Çat belediyesinden öğrencilere kitap desteği

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 27.11.2019 08:34:00
Çat ilçesinde eğitim gören 12. Sınıf öğrencilerine YKS’de başarılı olmaları için...
Çat belediyesinden öğrencilere kitap desteği

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Çat Belediye Başkanı Melih Yaşar, ilçede eğitim hayatını sürdüren 12. Öğrencilerine, Üniversite sınavlarında başarılı olmaları için yardımcı kitap seti dağıttı. Kitap dağıtım töreninde ayrıca Yavi beldesinde bulunan Anadolu Lisesinin Dil Sınıfı da eğitime açıldı. Anlamlı etkinliği takip etmek için ilçeye giden basın mensupları, tören sonunda Yavi katliamında şehit olanları mezarları başında andı. Göreve geldiği günden buyana Çat halkının refahı için çalışmayı ilke edinen Ak Parti’den Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ilçede eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilerin de her türlü sıkıntısına çözüm bulmak için gayret ediyor.

 

 

12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KİTAP SETİ HEDİYE EDİLDİ

 

Çat’ın eğitimde çıtayı yükseltmesi için kolları sıvayan Başkan Yaşar, bu doğrultuda YKS sınavına girecek olan 12. Sınıf öğrencilerine yardımcı kitap seti hediye etti. Çat’ta bulunan okullarda yapılan kitap dağıtım törenine, Çat Kaymakamı Tevfik Kumbasar, Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recai Akçıl, daire amirleri ve öğretmenler katıldı. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve beraberindeki protokol üyeleri, Çat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çat Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Yavi Anadolu Lisesi’nde yardımcı kitap seti dağıtım törenine katıldılar. 12. Sınıf öğrencilerine  Üniversite sınavlarında başarılı olmaları için destekte bulunma amaçlı kitap dağıtımı yapan protokol üyeleri, öğrencilere sınavlarda başarı dileklerini ilettiler.

 

 

BAŞKAN YAŞAR: EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

 

Öğrenciler, Çat belediye Başkanı Melik Yaşar’a kitap seti desteği için teşekkür ederek alkışladılar. Gittiği her sınıfta alkışlanan Başkan Yaşar, ‘‘ Amacımız öğrencilerimizin eğitimlerini başarılı bir şekilde sürdürerek ileride önemli mevkilere gelmelerini sağlamak. Eğitime çok önem veriyoruz. Bugün sizler bizleri alkışlıyorsunuz, yarın da inşallah bizler sizleri sınavlardaki başarınızdan dolayı alkışlayacağız’’ diyen konuştu. Protokol üyeleri daha sonra ise Yavi beldesine geçerek burada bulunan Yavi Anadolu Lisesinde de kitap seti dağıtımında bulunup ayrıca Dil sınıfını eğitime açtılar.

 

 

YAVİ’DE DİL SINIFI EĞİTİME AÇILDI

 

İlçe Milli Müdürü Recai Akçıl, dil sınıfının açılışında yaptığı konuşmada, Dil sınıfının açılışından duydukları memnuniyeti ifade edip, Yavi Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilerin İngilizceyi öğrenmeye başladıkları için mutlu olduklarını, öğretmenlerine birçok kere İngilizce cevaplar verir duruma geldiklerini, hatta bir hasta öğrencinin İngilizceyi öğrenerek adeta terapi alıp hastalığında iyileşme görüldüğünü sözlerine ekleyerek Öğretmenlere teşekkür etti. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’da Dil Sınıfı açılış töreninde kısa bir konuşma yaparak öğrencilere başarı dileklerini iletti. Daha sonra ise kurdele kesilerek dil sınıfı eğitime açıldı. Törenleri takip etmek için Erzurum merkezden ilçeye giden Gazeteciler, Yavi katliamında şehit olanlar mezarları başında anıp, dualar okuyup mezarlarına karanfil bıraktılar.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler