Deneme sınavı ücretini Yakutiye belediyesi karşılayacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 21.03.2024 16:52:00
Yakutiye İlçesinde oturan öğrenciler şanslı. Deneme sınavu ücretini Yakutiye Belediyesi karşılayacak.
Deneme sınavı ücretini Yakutiye belediyesi karşılayacak

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye İlçesinde öğrenim gören öğrenciler için Yakutiye Belediyesi ve Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı. Yakutiye Belediyesi ve Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan protokol kapsamında 2024 Yılında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak olan 8. Sınıf LGS Deneme Sınavları ve 12. Sınıf YKS Deneme Sınavlarına katılacak öğrencilerin Deneme sınav ücretlerinin Yakutiye Belediyesi tarafından karşılanması kararlaştırıldı. Yakutiye ilçesine bağlı okulların tamamında eğitim gören 5.000 öğrencinin 3 oturum halinde gireceği toplam 15.000 adet Deneme sınavının ücretinin tamamı ve sınavın lojistik desteği Yakutiye Belediyesi tarafından karşılanacak.

 
BAŞKAN UÇAR BAŞARI DİLEDİ
 
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu tarafından imzalanan protokol sonrası açıklama yapan MahmutUçar “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve eğitime olan desteğimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sürdüreceğimizi belirtiyor, Sınava girecek olan tüm öğrenci kardeşlerime şimdiden başarılar diliyor, ailelerine ve onlara eğitim veren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ise eğitim ve öğretim alanında hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan her türlü destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a teşekkürlerini iletti. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler