ERZİMDER 10 bin kitap dağıttı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 31.05.2013 11:40:00
Erzurum İmam Hatip Liseleri mezunları ve mensupları Derneği (ERZİMDER),İmam-Hatip öğrencilerine 10 bin adet kitap dağıttı.
ERZİMDER 10 bin kitap dağıttı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum İmam Hatip Liseleri mezunları ve mensupları Derneği (ERZİMDER) Bölge Koordinatörü olduğu Önder (Türkiye İmam-Hatip liseleri mezunları ve mensupları Derneği Genel Başkanlığı) adına Erzurum, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt il ve ilçe merkezlerinde bulunan İmam-Hatip Liseleri öğrencilerine yaklaşık 10 bin adet kitap dağıttı. 
 
''EDEB'İ ONDAN ÖĞRENDİK''

Peygamberimizin kutlu doğumu ile ilgili telif edilen “ Edeb’i O’ndan Öğrendik“ adlı Cep kitabını İmam-Hatipte okuyan lise öğrencilerine ulaştırmak üzere dört gün boyunca yaklaşık bin 600 kilometre yol kat ederek dağıtım işlemini gerçekleştiren ERZİMDER yönetimi büyük ve özverili bir hizmete imza attı. Yönetim kurulu Başkanı ve Önder koordinatörü Zülküf Usanmaz, “ Günümüzde sosyal medya dediğimiz, faccebook, twitter, you Tube , blogger ile internet öğrencileri hatta herkesi kitap okuma alışkanlığından kopararak uzaklaştırmıştır. Üstelik bu bilgi kaynakları genç kuşakların yetişmesinde sağladığı yarar kadar zarar da getirmiştir. Çünkü bu yolla dünyanın bütün iyi şeylerine ulaşabildiğiniz gibi, en kötü ve en iğrenç şeylerine de ulaşabilirsiniz. Artık öyle bir noktaya geldik ki genç kuşaklarımızı sosyal medyadan ayıramadığımıza göre hiç olmazsa sımsıkı tutundukları bu bilgi kaynakları yanına sabit bilgi içeren kitap bilgisini koymak ve kitap okuma tutkusunu aşılamak istedik. Bu amaçla Önder genel Başkanlığımızca bir solukta okunabilecek şekilde hazırlanmış kitapçığı hayırlı bir hizmet olarak öğrencilerimize dağıtımını sağladık ve bu hayırlı hizmetten dolayı mutluluk duyduk “ dedi. (İHA)

Etiketler : Erzurum, İmam, kitap,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler