Erzurum ’da Uğur ‘lu Değişim Başladı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 09.03.2015 14:17:00
Uğur Dershaneleri, Uğur Hazırlık Liseleri ile faaliyet gösterecek…
Erzurum ’da Uğur ‘lu Değişim Başladı!

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum da yıllar önce açılan ve şu anda en kaliteli hizmet veren Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde oluşturulan Uğur Hazırlık Liseleri ile faaliyet gösterecek…Türkiye’de üniversite ve liselere hazırlık denildiğinde ilk akla gelen isim olan Uğur Dershaneleri, bundan böyle Erzurum’da Uğur Hazırlık Liseleri olarak hizmet vermeye devam edecek. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri, Türkiye’nin en özgün lisesi olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

47 YILLIK TECRÜBE
Konusunda uzman eğitim kadrosu ve 47 yıllık tecrübesiyle başarıyı gelenek haline getiren Uğur Dershaneleri, eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatarak bir yandan Erzurumlu öğrencilerin kariyerlerini planlarken, diğer yandan öğrencilere üniversiteye hazırlanma ayrıcalığı yaşatacak. Öğrencileri hem hayata hem de başarılı ve mutlu bir geleceğe hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk olarak Türkiye’de üç ayrı noktada hizmet verdi. 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da Bakırköy, Avcılar, Maltepe, Bağcılar, Halkalı; İstanbul dışında, Bursa, Adana, Tarsus, Samsun, Antakya, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Adapazarı, Fethiye, Ankara Polatlı ve İzmir gibi Türkiye’nin dört bir köşesinde hızla büyüyen Uğur Hazırlık Liseleri’nin ihtiyaçlar göz önünde tutularak kurgulanan bir sistemi var. Bu siteme 2015-2016 yılı eğitim ve öğretime Erzurum da dahil etti. Erzurum da büyük başarılara imza atan Uğur Dershaneleri artık Uğur Hazırlık Liseleri olarak hizmet vermeye devam edecek.

TÜRKİYE’NİN EN ÖZGÜN LİSESİ UĞUR ARTIK ERZURUM’DA
Erzurum Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü İsmail Hakkı Bozkurt , ’Uzun yıllardır eğitim sektöründe yer alıyoruz. Kurumumuz kadrosu ve başarılarıyla Erzurum’da önemli bir marka olmuştur. Tecrübelerimizi ve kadromuzu güçlendirerek Uğur Hazırlık Liseleri çatısında 2015-2016 yıl için çalışmalarımıza başladık. Mevcut binamızda yapacağımız dizeyinle geçici olarak eğitim öğretime başlayacağız. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi ve başarısıyla, hem okul hem dershane konsepti ile Türkiye’nin dört bir yanındayız. Türkiye’nin en özgün lisesi Uğur Hazırlık Liseleri olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, kariyer odaklı yepyeni bir eğitim modeliyle Erzurumlu gençleri geleceğe bugünden hazırlamaya karalıyız"dedi. 

MODERN EĞİTİM
 
Erzurum Uğur Hazırlık Liseleri olarak şimdilik mevcut hizmet binamızda yapılacak olan yeni düzenleme ve planlama yapılacağını belirten Bozkurt, "Ayrıca Erzurum’daki öğrenciler de artık çağın gerektirdiği son teknolojik uygulamalardan eğitim sürecinde yararlanacak. 1968’den bu yana eğitim öğretimde pek çok yeniliğe öncülük eden Uğur Dershaneleri, bugüne kadar birçok öğrencinin başarısında büyük pay sahibidir. Uğur Hazırlık Liselerini Erzurum’a getirip Uğurlu değişimi gerçekleştirerek ilimiz için uğurlu bir iş yapmış olduk. Dileriz ki bu uğur sürsün ve ilimizden pırıl pırıl gençler yetiştirelim, bu gençler ülkemizin ve insanlığın hizmetinde yer alsın. Bu bizim hem ülke sevdamız, hem de insanlık görevimizdir. Bunu başaracağımızdan eminiz’ dedi.
Etiketler : Erzurum, dershane, uğur, kurum,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Elif 09.03.2015 04:03:13

    Eğitim sisteminizle sizleri lise olarak görmek çok güzel olacak. Allah hayırlı etsin

En Son Haberler