İstanbul'dan Erzurum'a Umut Köprüsü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 24.11.2016 10:47:00
“Bir Çocuk Bin Umut” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 280 öğrenci giydirildi.
İstanbul'dan Erzurum'a Umut Köprüsü

RADARHABER / ERZURUM
 
İstanbul’da başlattıkları “Bir Çocuk Bin Umut” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Erzurum’un Pasinler ilçesi Epsemce Köyü, Köprüköy İlçesi Eğirmez Köyü, Horasan ilçesi Kemerli Köyü, Karayazı ilçesi Hacı Bayram Köyü’nde öğrenim gören 280 öğrenciyi kitap ve giyecek yardımı yaparak umut sevgisi dağıttı. 
 
İSTANBUL’DAN ERZURUM’A UMUT KÖPRÜSÜ ŞEFKATİ
 
‘Bir Çocuk Bin Umut’ Sosyal Sorumluluk Projesi’nin gönüllü mimarları Avukat Burcuhan Yıldıran, Avukat Ezgi Feride Bayındır, Muhammet Ali Kuroğlu ve Avukat Oktay Gözen’den oluşan gönüllü ekibi, 2014 yılında Türkiye’nin 81 ilindeki farklı köylere yardım götürmeyi amaçlayarak başladı.
 
‘HEDEFİMİZ GELECEK NESİL YAVRULARIMIZI SEVİNDİRMEK’
 
“Bir Çocuk Bin Umut” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Erzurum’un çeşitli ilçe ve köylerinde yer alan ihtiyaç sahibi 280 öğrenciye bot, mont ve kitap yardımı yaptı. ‘Bir Çocuk Bin Umut’ Sosyal Sorumluluk Proje Ekinin Gönüllü Yardımseverlerinden Avukat Burcuhan Yıldıran, Avukat Ezgi Feride Bayındır, Muhammet Ali Kuroğlu ve Avukat Oktay Gözen,’ Güzel ülkemizin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, söz konusu ile ve ilçeye bizzat gitmeye çalışarak bot, mont, kırtasiye ve kitap yardımı ulaştırmaktayız. 2014 yılında başladığımız ve Umut Yolculuğu adını verdiğimiz çalışmalarımız kapsamında Van, Artvin, Konya’ya ulaşmayı başardık. Cumhuriyetin Temellerinin atıldığı Erzurum’da da 280 yavrumuza kitap, kırtasiye ve giyim yardımı yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Bu sayı diğer ilerle birlikte 630’u geçmiş bulunmaktadır. Tek hedefimiz var binlerce çocuğumuzun sevindirilmesini hedefliyoruz' diye konuştu.
 
İLÇE MİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KARA’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
 
Pasinler İlçesi Milli Eğitim Müdürü Kenan Kara, öğrencilere yardımda bulunan Bir Çocuk Bin Umut Proje Ekibinin değerli yöneticilerine eğitime ve öğrencilere yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. İlçe Milli Müdürü Kara,’ İlk başta 20 destekçisi ile başlayan Bir Çocuk Bin Umut sosyal sorumluluk projesi bugün itibariyle 150 destekçiyi geçmiş bulunmaktadır. Köy okullarında zor şartlarda eğitim ve öğretimini sürdüren çocuklara yönelik olarak farkındalığın arttırılmasının ve tüm çocukların daha eşit imkânlarda eğitim ve öğretimlerini sürdürmelerinin en büyük hedefleri olduğun altını çizen Bir Çocuk Bin Umut Sosyal Sorumluluk Proje ekibine teşekkür ediyoruz.’ diye konuştu.
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler