Karakuş ve Bulutlar öğrencilere kitap dağıttı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 20.11.2014 14:58:00
Kaymakamı Karakuş ve Belediye Başkanı Bulutlar, öğrencilere yardımcı eğitim seti ve hikâye kitapları dağıttılar.
Karakuş ve Bulutlar öğrencilere kitap dağıttı

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere yardımcı eğitim seti ve hikâye kitapları dağıttılar. Palandöken İlçesi Harput Mahallesinde Eğitim Öğretim veren Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret eden Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Öğrencilere eğitime katkı amaçlı çeşitli yardımcı eğitim seti ve hikâye kitapları hediye eden Kaymakam Karakuş ve Belediye Başkanı Bulutlar, çocukların güldüğü bir dünya için çalıştıklarını söylediler.
 
KARAKUŞ:BAŞKANIMIZ EĞİTİME DESTEK VERMEYİ SEVİYOR
Kendisinin de bir eğitimci olması ve Eğitime-öğretime destek vermeyi seven,katkı sunan bir Belediye Başkanına sahip olması ilçemiz için bir şans olduğunu söyleyen Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş,” Başkanımız ilçemiz için bir şanstır çünkü eğitimci ve eğitime de büyük önem veren her fırsatta katkı sunmanı gayreti içerisin de olan bir belediye başkanımız var. Öncelikle başkanımız bu duyarlılığından ve katkısından dolayı teşekkür ediyorum. Milli ve manevi değerlerini bilen bu ülkeyi daha da ilerilere taşıyacak olan çocuklarımıza sahip çıkılması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir” diye konuştu.
 
BULUTLAR:ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Çocukların, en kıymetli varlıklar ve geleceğe açılan pencere olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda yetişmesi, gelecek nesillerin sağlığının sigortasıdır. Bu nedenle çocuklarımıza çağdaş yaşam koşullarında her türlü imkanı sağlamak hepimizin görevidir. Çocuklar bize Allah'ın emanetidir, dünyanın neresinde olursa olsun onların haklarını savunmak insani bir erdemdir diye düşünüyorum. Bugüne kadar belediye olarak çocuklarımıza yönelik birçok çalışma yaptık. Biliyoruz ki geleceğimizi oluşturacak çocuklarımız için en önemli şey eğitimdir. Bu nedenle çocuklarımıza daha iyi eğitim şartları oluşturmak için çalışıyoruz. Çocuklarımız için kültür merkezleri, oyun alanları yapıyoruz, kültür-sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları çocuklarımıza daha iyi yaşam alanları oluşturmak, onların geleceğe dair umutlarını, hayallerini artırmak, ufuklarını genişletmek içindir. Daha önce ilçemizde yeni eğitime başlayan çocuklarımıza eğitim seti vermiştik. Bugün ise ilçemizde çeşitli ilkokul ve ortaokulda eğitim gören yaklaşık 2 bin çocuğumuza eğitime katkı amaçlı yardımcı kitap seti ve hikâye kitaplarının dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Yavrularımız için ne yapsak azdır. ” diye konuştu. Okul ziyaretinde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Şube Müdürü Cemal Almaz, Okul Müdürü Güven Çarıkcıoğlu hazır bulundu.
Etiketler : Erzurum, set, kuş, kitap,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler