Küçekler'den şampiyonlara altın!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 02.07.2013 12:29:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, 2013 LYS’de TS-1 ve TS-2’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi’nden Ahmet Koçak ve MF-3’de Türkiye 6’ıncısı olan Özel Aziziye Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Ali Osman Uçar`ı ikişer cumhuriyet tam altınla ödüllendirdi. 

"GURUR VERİCİ"

LYS’de Türkiye birincisi ve altıncısı olan iki öğrenci, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler’i hocalarıyla birlikte makamında ziyaret etti.Küçükler, elde edilen başarının gurur verici olduğunu belirterek öğrencileri yetiştiren öğretmenleri de kutladı. Erzurum`un tarihinde ilk kez LYS’de bir Türkiye birincisi çıkarmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Küçükler, "Birincinin Erzurum’dan çıkması bizim için gurur verici. LYS 1.si Koçak`ı yakinen tanıyorum. O başarıya aşık bir genç. Daha nice başarılar elde etmesini diliyorum" dedi.
Daha sonra Başkan öğrencileri ikişer tam cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Daha sonra şampiyon öğrencilerde Başkan Küçükler’in sıcak bir şekilde kendilerini karşılamasından dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler : Erzurum, Büyükşehir, LYS, altın,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler