Kur-an kursu öğrencileri mezun oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 24.05.2013 03:31:00
Erzurum’un Pasinler İlçe Müftülüğünce Kur-an Kurslarında okuyan öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi.
Kur-an kursu öğrencileri mezun oldu

RADARHABER / ERZURUM

 Erzurum’un Pasinler İlçe Müftülüğünce Kur-an Kurslarında okuyan öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi. 
Pasinler İlçe Müftülüğü 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının bitimine yakın ilçede hizmet gösteren Kuran Kurslarında okuyan bayan öğrencilere İlçe Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda mezuniyet töreni düzenledi.
Mezuniyet töreninde konuşma yapan İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, müftülük olarak sadece ilçe merkezinde değil birçok köyde de kız kuran kursları açtıklarını, gelecek yıl inşallah birkaç köye de yine kuran kursu açmayı hedeflediklerini, amaçlarının ilçede Kuran-ı Kerimi bilmeyen tek bir kişi kalmayıncaya kadar çalışmak olduğunu söyledi.
Programda kuran kursu öğrencilerinin bir yıllık faaliyetlerini gösteren sine vizyon gösterisi sonrası bu yıl Erzurum’da Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında il birincisi olan Suzan Dadaşoğlu’na İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer ödülünü verirken, yine bu yıl kuran kursları arası istiklal marşını güzel okuma da dereceye giren Dilanur Bakan’a ise ödülünü İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kotan verdi.
Programda daha sonra İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kotan, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer’in öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesiyle son buldu.

Etiketler : erzurum, kurs, ders,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler