O Öğrencilerin Kayıtları Yenilenmeyecek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 30.12.2015 00:28:00

RADARHABER / ERZURUM
Hükümet, terörist yetiştirme merkezlerine dönen üniversitelere neşter vurmaya hazırlanıyor.Üniversiteleri karıştıran PKK ve DHKP-C’nin de aralarında bulunduğu örgüt mensuplarını temizlemek için yürütülen çalışma son aşamasına geldi. YÖK’ün, güvenlik birimleri ile koordineli olarak yürüttüğü temizlik operasyonu yarıyıl tatili sonrasında başlanacak.
 
KAMPÜSTE TERÖRİST ORDUSU
Güvenlik birimleri yaptıkları çalışmada ODTÜ, Hacettepe, Gazi ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu üniversitelerdeki terör eylemlerine karışan öğrenci sayısının 3 bin 500 olduğunu belirledi. Kampüslerde terör estiren, kaldıkları yurtları cephaneliğe çeviren başta molotof olmak üzere el yapımı patlayıcı imal etme eğitimi verilen odalara teknik takip yapıldı.
 
GÖRÜNTÜLER KARE KARE İZLENDİ
Emniyet birimleri gösterilerde çekilen ve yüzlerce saat tutan kayıtları tek tek izledi. Görüntülerden elde edilen bilgiler YÖK ve ilgili üniversite yönetimleri ile paylaşıldı. Güvenlik birimlerinin uyarısı üzerine üniversiteler yaptıkları çalışmada terör olaylarına karışan öğrencilerin çoğunluğunun  derslere girmedikleri ve bazı derslerden üst üste devamsızlıktan sınıfta kaldıkları ortaya çıktı.
 
 

KAYITLARI YENİLENMEYECEK
Üniversiteler, bu güne kadar müsamahalı davrandıkları devamsızlıklara karşı hoşgörü göstermeme kararı aldı. İkinci yarıyılda terör eylemlerine karışan öğrencilerin kayıtlarının yenilenmemesi ilgili birimlere talimat verildi. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler