Oltu'da öğretmenlere AFAD semineri verildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 21.06.2014 08:58:00
Efkan Ala Kültür Merkezinde Oltu’da görev yapan 600’e yakın öğretmene AFAD semineri verildi.
Oltu'da öğretmenlere AFAD semineri verildi

RADARHABER / ERZURUM

Efkan Ala Kültür Merkezinde Oltu’da görev yapan 600’e yakın öğretmene AFAD semineri verildi. Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında tüm okullarda “Afete Hazır Okul Kampanyası” Projesi doğrultusunda tüm öğretmenlere afetle ilgili çalışmalar konusunda eğitim semineri verildi.Yıl boyunca devam edecek olan eğitim seminerlerinin ilki Oltu’da gerçekleştirildi. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Alim Şengül tarafından verilen seminer yıl içerisinde de devam edecek.
Oltu Efkan Ala Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine ilçedeki tüm okul idarecileri ve öğretmenler katılırken öğretmenler seminerden bir hayli istifade ettiklerini belirterek, bu konuda okullarda tatbikatlarında yapılması gerektiğini vurguladılar.
Bu tür seminerlerin sadece okul idarecileri ve öğretmenleri kapsamaması gerektiğine işaret eden seminere katılan öğretmenler “Bu tür seminerler, öğrenci ve öğrenci velilerini de kapsamalıdır. Yine bu tür afet eğitim seminerlerinde uygulamaya önem verilmelidir.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Etiketler : Erzurum, Oltu, AFAD, Başbakanlık,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler