Özel Aziziye gururla eğitim yılını açtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 16.09.2013 17:42:00

RADARHABER / ERZURUM
2013 LYS Türkiye Birincisi, SBS Erzurum Birincisini çıkaran Özel Aziziye Koleji yeni eğitim öğretim yılında da aynı başarıların devamını getirmek amacıyla yeni sezonu açtı. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Erzurum kültürünün vazgeçilmezlerinden bar gösterisi velilerden yoğun alkış aldı.
 
ÖĞRENCİLERİN MUTLLUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU
Yeni sezon öncesi okullarına gelen öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken velilerinde heyecanı dikkatlerden kaçmadı.
Açılış konuşmasını yapan Aziziye Koleji Genel Müdürü Kemal Küçükkaya yenilenen kampus ve eğitim sistemiyle sezona başladıklarını belirtti. İlkokulda ZEM (Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli) sınıfları adıyla görsel -işitsel algılamayı ön plana alan bir eğitim sistemine ağırlık vereceklerini belirten Küçükkaya; Ortaöğretimde ise dil- İngilizce (KET -PET-FCE ) sınıfların 300’e yakın öğrenciler başarılı olup belgelerini düzenlenen törende aldılar. Bu yılda dil eğitimine ağırlık vereceklerini ve bu kapsamda Avrupa Birliği dil programlarını takip edeceklerini belirtti.
 
BU BAŞARI AYAKTA ALKIŞLANIR
LYS ‘de ilk 100’de 40 öğrenci, SBS’de ilk 1000’de 165 öğrenci ile derece aldıklarını bu yılda başarılarını arttırarak devam edeceklerini söyledi. LYS ve SBS de dereceye girin öğrencilere çeşitli hediyelerle plaketler verildi.LYS ‘de Türkiye Birincisi olan Ahmet Koçak Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesini,LYS Türkiye Altıncısı Abdullah Ali Osman Uçar Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesini,LYS Türkiye 19.su İrfan Tekdir Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini ve diğer öğrencilerimizden Özlem Ezmeci Hacettepe TIP,Furkan Ali Şimşek Galatasaray Üniversitesi Hukuk,Hasan Basri Çiftçi Koç Üniversitesi Hukuk,Zübeyir Güney Cerrah Paşa Tıp,Betül Haliloğlu Hacettepe Tıp,Oğuzhan Berk Hatipoğlu ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği,Nalan Şen Etiler İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, Asım Bektaş Hacettepe Tıp ve İhsan Makas Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi(burslu) ‘ni tercih ederek bu fakültelere yerleştirildiler.
 
GENEL MÜDÜR KÜÇÜKKA'YA BAŞARININ ERZURUM İÇİN ÖNEMİNİ ANLATTI
Aziziye Koleji Genel Müdürü Kemal Küçükkaya; “Üniversite sınavında ve SBS’de elde edilen başarıların okulumuz ve şehrimiz için çok önemli ve güzel idi bu yılda okul olarak şehrimize yeni başarılar kazandırmayı hedefliyor ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca yeni sezan açılış törenine yoğun ilgi gösteren velilerimize teşekkür eder, 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılının okulumuz ve şehrimiz için hayırlı olmasını ve yeni başarılar getirmesini dilerim” dedi.Program sonunda gelen davetliler ve öğrencilere mini bir konser verildi.
Etiketler : Erzurum, Aziziye, kolej, birinci,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • İbrahim 16.09.2013 06:09:21

    Aziziye Koleji ne kadar gurur duysa azdır. Erzurum'da tarihi bir başarıya imza attılar, bizim göğsümüzü kabarttılar. Allah yöneticilerinden ve hocalarından razı olsun...

En Son Haberler