Pasinler Jandarma'dan eğitime destek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 22.04.2014 15:03:00
Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı eğitime vermiş olduğu desteğini sürdürüyor.
Pasinler Jandarma'dan eğitime destek

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın başlatmış olduğu ve Pasinler Kaymakamlığının da desteklemiş olduğu “Kardeş Okul Kardeş Kurum” kampanyası kapsamında Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı eğitime vermiş olduğu desteğini sürdürüyor. 
Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal ilçeye bağlı Otlukkapı Mahallesi İlkokulu öğrencilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde günlerini kutlayıp, onlara hediyeler vererek mutlu ettiler.Pasinler Kaymakamı Ali Ada, "Sayın Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ın başlatmış oldukları ve ilçe kaymakamları olarak projenin takipçisi olan bizlerinde destekleriyle sürdürdüğümüz “Kardeş Okul Kardeş Kurum” projesine İlçe Jandarma Komutanlığımız en çok önem veren ve destekleyen kurum oldu. Başta İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal olmak üzere bütün Pasinler Jandarma teşkilatını kutluyorum" dedi.
Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal ise, "İlçe jandarma komutanlığı olarak kardeş okullarımıza eğitim desteklerimiz dün olduğu gibi bugünde devam ediyor. Bizlere bu kampanyada yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen Akçaabat Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram’a sonsuz teşekkür ederim" dedi.Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal’ın Otlukkapı ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Müftüsü Ömer Bulut, Mal Müdürü Selahattin Kahveci, İlçe Tarım Müdürü Murat Çetin’de eşlik ettiler.
Etiketler : Erzurum, Pasinler, jandarma, kardeş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler