Pasinler'de ilköğretim haftası kutlandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 18.09.2013 13:11:00

RADARHABER / ERZURUM
Pasinler ilçesinde "İlköğretim Haftası" nedeniyle düzenlenen programla 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı başladı. Pasinler'de İlköğretim Haftası Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, tarafından çelenk konulmasıyla başlandı. 13 Mart İlkokulu'nda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından okul öğrencileri tarafından İlköğretim Haftasının önemini anlatan şiirler okundu.Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan 13 Mart Ortaokul Müdürü Eda Alemdar, İlköğretim 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başladığını, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve inkılaplarının izinde bireyler olmalarını, yeni eğitim ve öğretim yılının sevincini yaşayan öğrencilerimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı'da yaptığı konuşmada Pasinler’in geçen yıl ki eğitim-öğretim yılında yapmış olduğu dereceyi bu yılda daha iyi bir dereceye yükseltmenin gereği ve bilincinde olarak yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını temennilerinde bulundu.
Taşbaşı, "İnsanların hayatında ilklerin her zaman önemdir. Hepimiz içinde ilkokul hayatımızı unutamayız. Bugün burada ilk ve ortaokulların açılışı için buradayız. Plan program dahilinde yeni eğitim ve öğretim yılı için hazırlıkların tamamlandığı belirten Taşbaşı, çocuklar bu ülkenin geleceği sizlerin omuzlarındadır." dedi.
Okul Müzik Öğretmeni Eda Alemdar’ın yönetiminde okul korusunun söylediği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara şarkılar ve türküler söylendi. Program Pasinler Halk Eğitim Merkezi Folklör ekibinin bar gösterisinin ardından davetlilere sunulan ikramla son buldu.
İlköğretim Haftası açılış programına Pasinler Kaymakamı Ali Ada, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Kozan, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve öğrenciler katıldılar.
Etiketler : Erzurum, öğretim, eğitim, kutlama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler