Polis radyosundan Ramazan'a özel program!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 08.07.2013 16:48:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Polis Radyosu ”Diyanet Saati” Programıyla Ramazan'a merhaba dedi. Polis radyosunun ilk konuğu Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan oldu. 94.6 frekansında yayın hayatını sürdüren ve yakın zamanda internet yayınına da geçerek daha geniş kitlelere ulaşmayı başaran Erzurum Polis Radyosu Erzurum’ da yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Erzurum Polis Radyosu Ramazan ayına özel Erzurum İl Müftülüğü ile ortak yapacağı “Diyanet Saati” adlı programla dinleyicileriyle buluştu.

ALANINDAN UZMAN KONUKLAR
Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ın da destekleriyle hazırlanan program Erzurum İl Müftülüğü’nden alanında uzman çok değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilecek.
Erzurum Polis Radyosu spikerlerinden Enes Okumuş’ un hazırlayıp sunacağı, Genel Yayın Yönetmenliğini Fatih Terzi’nin üstleneceği programda mübarek üç ayların sonuncusu ve 11 aydan daha hayırlı olan Ramazan aynın feyzi üzerine durulacak. Dinleyicilerin de sorularıyla katılabileceği program Ramazan ayı boyunca her Cuma 10.00 - 11.00 saatleri arasında Erzurum Polis Radyosu’ n da canlı olarak yayınlanacak. Programın stüdyo konuğu olan Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Erzurum Polis Radyosu’nun Ramazan’ a özel hazırladığı Diyanet Saati programından dolayı tebrik ederek ramazan ayına gösterdikleri ehemmiyetten ötürü teşekkür etti.

İDDİALI RADYO

Arslan, “Ramazan ayının Yüce Allah’ ın bizlere lütfettiği nimetlerden birisi olduğunu bu ayın ibadet, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu” dile getirdi. Arslan ayrıca “Bu ay bağışlama ve ihsan ayıdır ramazan ayı maddi ve manevi kirlerimizden temizleneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip Hakk’a yönelme şuurunun geliştiği manevi bir terbiye ayıdır” dedi.
Programda ayrıca oruç tutmanın maneviyatı, Kuran-ı Kerim’ in indirildiği mübarek Kadir Gecesinin önemi üzerine de duruldu ve bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın belirlediği fitre tutarının 9,25 TL. olduğu dile getirildi.Bu yıl 21. yaşını kutlayan Erzurum Polis Radyosu hazırladığı programlarla 21 yıldır değişmeyen yayın politikası her geçen gün yükselen yayın grafiği ve artan dinleyici kitlesiyle Erzurum’ da radyoculuğun haklı gururu olmaya devam ediyor.

Etiketler : Erzurum, Ramazan, radyo, program,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler