Şifa'nın standı Bekçi Bekir'i etkiledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 20.05.2013 19:10:00
Stant açarak etkinliğe katılan Özel Şifa Hastanesi standını ziyaret eden Bekçisi Bekir, hayranlığını gizleyemedi.
Şifa'nın standı Bekçi Bekir'i etkiledi


RADARHABER / ERZURUM

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde yürütülen Konuşan Kitap Şenliği'nin 6'ıncısı Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde yapıldı. Etkinliğe stant açarak katılan Özel Erzurum Şifa Hastanesi standını ziyaret edenlerden biride seksenler dizisinin ünlü bekçisi Bekir’di. Standı çok manalı bulduğunu söyleyen Bekçi Bekir herkesi kitap okumaya çağırdı. 

ŞİFA HASTANESİNDEN ANLAMLI DESTEK
Erzurum’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu ‘Okumak Şifa Bulmaktır’ kampanyasına Özel Erzurum Şifa Hastanesi’de hastane içerisinde hasta ve çalışanlara kitap okuma kampanyası ile katıldı. Okuma pampanyası etkinliklerini görsel hale getiren hastane, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde yapılan Konuşan Kitap Şenliği standına taşıyarak vatandaşları kitap okuma konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

BEKÇİ BEKİR ŞİFA'NIN STANDINDAN ETKİLENDİ
Görsel olarak ziyaret edenlerin büyük ilgi gösterdiği satanda misafir sanatçı olarak katılan seksenler dizisinin ünlü bekçisi Bekir (Hacı Ali Konuk)’de ziyaret etti. Kendine has espirili konuşmaları ile dikkatleri üzerine çeken Bekçi Bekir, Şifa standından etkilendiğini ifade ederek, yine kendine has konuşması ile şunları söyledi. Gardaş hele ğestehaneye bak. Ğestelerine kitap oğutir. Ğestelerde resimlerde ne güzel oğir baksana. Ğesteler oğirde biz niye oğimıyalım. Artık çok kitap oğiyacağız.” şeklinde konuştu. Diğer taraftan standı ziyaret eden yüzlerce kişide Şifa Hastanesini bu etkinliğinden dolayı tebrik ettiler.

 

Etiketler : Şfa, kitap, Bekir,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler