Üniversiteden faydalı sempozyum!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 07.06.2013 14:42:00
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği sempozyumunun bu yıl 7.si başladı.
Üniversiteden faydalı sempozyum!

RADARHABER / ERZURUM
Atatürk Üniversitesi, Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği sempozyumunun bu yıl 7.si Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde başladı. Sempozyuma katılan 60 üniversiteden 400’e yakın bilim insanı, bilgisayar ve öğretim teknolojileri üzerine 300 sunum yapacak ve birçok konuyu tartışacak.
 
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ UMDUDU
Düzenleme kurulu başkanlığını yapan Doç. Dr. Yüksel Göktaş açılış konuşmasında sempozyumun amacına ilişkin şunları söyledi; “Bölümümüzün amacı, Milli Eğitim bünyesinde çalışacak bilişim teknolojileri rehber öğretmenler yetiştirmektir. Ancak bu bölüm mezunu öğrencilerimizin öğretmen istihdamı ve görev yapan öğretmenlerimizin yaşadığı problemler malumunuzdur. 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun özellikle bölümün ve mezunlarının yaşadığı bu problemlere çözüm önerileri üretmesini ümit etmekteyim.”

''GİRİŞİMCİLER YETİŞTİRMEK GEREKİR''

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu’da yaptığı konuşmada, “ Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan Atatürk Üniversitesi’nde, bu toplantının yapılmasından büyük mutluluk duymaktayım. Şüphesiz bütün bu çabaların nihai amacı ülkemizi daha iyi noktalara getirmektir. Gelişmiş bir ülke olmak için de, bilim ve teknolojiye hâkim, teknolojiyi bilinçli kullanan ve yeni teknolojiler üretebilen, gelişmeleri toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürebilecek girişimciler yetiştirmek gerekmektedir. Bu sempozyumda, bu amaçlara hizmet etme noktasında önemli bir adımdır. Sempozyuma katılan siz değerli konukları, Erzurum’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu ifade ediyor ve sempozyumun başarılı geçmesini diliyorum.” dedi. (İHA)

Etiketler : Erzurum, sempozyum, bilişim, ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler