Yeni Adres 'Doğru Cevap' Eğitim Kurumları

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EĞİTİM Haberleri 30.03.2016 14:05:00
'Doğru Cevap' eğitim kurumları, Erzurum’da önümüzdeki günlerde eğitim hayatına başlayacak.
Yeni Adres 'Doğru Cevap' Eğitim Kurumları

RADARHABER / ERZURUM
En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alıp, geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetişmesini sağlan eğitim kurumlarına bir yenisi daha eklendi. Erzurum’da önümüzdeki günlerde eğitim hayatına başlayacak olan Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları, eğitime yeni bir soluk katacak. Türkiye’de profesyonel eğitim kadrosuyla eğitimde çıta yükseltecek olan Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları, Erzurum’da hayatiyete geçirecekleri eğitim yuvası konusunda basın mensuplarına bilgi verdi. Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Dursun Ali Akkoç, Erzurum’da başarı seviyesinin her geçen gün düştüğünü çıtayı yükseltmek için kaliteli kurumların olması gerektiğini söyledi.
 
"EN TECRÜBELİ KADRO BİZDE OLACAK"
Milli Eğitim Bakanlığı’na gerekli müracaatları yaptıklarına dikkat çeken Akkoç, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi ortamda daha kaliteli eğitim almaları için yerelin dışına çıkıp, konusunda daha deneyimli bir eğitim kadrosuyla halkamızın karşısına çıkacağız. Kaliteyi ön planda tuttuğumuz için önceliğimiz en az 10 yıllık tecrübeli öğretmenler getirip, derslere başlayacağız. Bizlerde stajyer öğretmen veya atanamayan öğretmen olmayacak. Gerekiyorsa şehir dışından öğretmenler getirip, TEOG, YGS, KPSS gibi kursa gelen öğrencilerimize hizmet vereceğiz. Her ile 2 şube açacağız. Erzurum’da bunlardan biri olacak” dedi.

"EĞİTİM LAÇKALAŞTI"
Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları kurucu üyesi Necmi Kantarcıoğlu, eğitimin her geçen gün laçkalaştığını söyledi.
Dershanelerin temel liselere dönüşmesinin ardından büyük bir kargaşa yaşandığını ifade eden Kantarcıoğlu, “Şimdi bu okullarda ders mi işleniyor, yoksa sınavlara mı hazırlanılıyor belli değil. Mevcut durum laçkalaştı. Kimin ne program takip ettiğini veli bile bilmiyor. Eğitimin temel liseye dönüşmesi eğitime vurulmuş en büyük darbedir. Okul işini devlete vermek elzem olmuştur” şeklinde konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler