"Millet besmeleyi senden mi öğrenecek?"

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 25.06.2013 15:32:00

RADARHABER / ERZURUM 

MHP Başkanı Devlet Bahçeli grubunun toplantısı ilahiyat fakülteleri hocalarını göreve davet etti.nin grup toplantısı gündeminde Gezi Parkı olaylarında hükümetin tutumu ve çözüm sürecinin ikinci ayağı vardı. "Millet besmeleyi senden mi öğrenecek" diyen Bahçeli ilahiyat hocalarını göreve davet ederek "Hocalarımız, alimlerimiz, ilahiyat hocalarımız daha buna ne kadar müsade edecek?" dedi

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

- Milli İradeye Saygı mitinglerine çıkan Erdoğan ve PKK'lı müttefklerinin birliğimizi yıkmaya solukları yetmeyecektir.  Eski alışkanlık ve usüllerde yeniliği kavramak zordur. Bunun için çağı yakalamak önemlidir.

- Başbakan Erdoğan otoriter arzuların yakın markajına girmiştir. İpini kopartmış şamandıra misali nerede akıllanacağı belli değildir.

"TÜRKİYE VAHİM MESELELERLE YÜZ YÜZEDİR"

- Karşımızda kendisini dev aynasında gören birisi görülmektedir. Herkesi kendisinden üstün tutan birisi durmaktadır. Büyüklük taslamış kendisini kaf dağının üstünde görmüştür. Türkiyemiz vahim meselelerle yüz yüzedir.

- İleri demokrasi iddialarının kuyruklu yalan olduğu bugünlerde iyice netleşmiştir. Başbakan twitter polisliğine soyunmuş, öğrencileri azarlamış, çiftçileri sövmüş , sanatçıları suçlamıştır. Kendisinden olmayan her canlıya ateş püskürmürmüştür. Kendini beğenmişliğin son aşaması budur.

- Özel hayatlara ters bakışı, herkesi bir kalıba sokma ısrarı, sabır ve sebat bırakmamıştır. AKP'nin 10 yıl 7 ayın anti ve anti laik ikilikleri beslenmiştir. 

- Başörtüsü takan takmayan, içki içen içmeyen, bizden olan olmayan gibi cepheleştirici konu başlıkları üstün tutulmuştur.

"ERDOĞAN'A GÖRE HAK ARAYAN HERKES TEHDİTTİR!"

- Erdoğan cambaza bak mealinden hareket ederek çatışma alanı inşaa ederek kapatmaya çalışmaktadır. Gezi Parkı önemli saha olmuştur. Erdoğan'a göre hak arayan herkes tehdittir. Demokrasi talebinde olan herkes sakıncalıdır. Karşısında kim varsa faiz lobisinie çalışmakla kötülenmiştir. Hocalarımız, alimlerimiz, ilahiyat hocalarımız daha buna ne kadar müsade edecek?

-Mısır'da Hüsnü Mübarek'i hedef alarak yaptığı konuşmasında, 'Halkına gözünü kulağınıa kapatan yönetimlerin uzun olamayacağını' söylemiş ve şimdi bunu unutumuştur. Bugünün dünyasında özgürlükler engellenemez sözleri kayda değerdir.

-Başbakan Erdoğan'ın, Mübarek ve Esed'le ortak yönleri çoğalmaya başlamıştır. Geçmişte demokrasi isteyen kendisi ve şimdilerde de demokrasi isteyenlere 'vandallar' demiştir.

"SEN KİMSİN? MİLLET BESMELEYİ SENDEN Mİ ÖĞRENECEK"

- Samsunda "Namazda kıyamla dileniriz onlar milyonlarca tweet atsınlar  bizim tek bir besmelemiz onların bütün hesaplarını altüst eder" Bu cümleler ancak düşmana söylenir. Başbakan ulema mıdır? Besmele çekmesini bir tek kendimi bilmektedir? Besmele çekmesini kendisi mi biliyor. Erdoğan kimin mümin, kimin iyi kimin kötü olduğunu nereden biliyor?

-Sen kimsin, millet besmeleyi senden mi öğrenecek. Başbakan Erdoğan'ın fetva vermesine nereye kadar suskun kalınacaktır. Besmele çekerek oyunları bozduklarını söyleyen Başbakan ABD askerlerine dua ettiği zamanı ne çabuk unutmuştur.

- Seni uyarıyorum Müslüman Türk milletini birbirine düşürmeye çalışma. Erdoğan'ın yönetiminde Türkiye belirsizliğe doğru yol almaktadır. Erdoğan kendisi ve yaptığı görevini yeterlilik düzeyini gözden geçirmelidir. Sorumlu davranacak basireti göstermelidir.

- Bayrağımızı bağrımıza basmış Erdoğan sanki aklı başına yeni gelmiş gibi Türk Bayrağı çağrısında bulunmaktadır. Bu yaptığı ikiyüzlülükür.

- Hem İmralı canisi ile müzakere edeceksin hem Türk bayrağına sahip çıkacaksın. Hem Türklüğü silmeye çalışacak hem bayrak asın diye yaygara koparacaksın. Erdoğan'ın üç hilal bayrak sevdası tuhaftır. Üç hilalin altında kendisine yer yoktur ve olmayacaktır. 

 

Etiketler : Erzurum, MHP, besmele, Bahçeli,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler