'Onların Demokrasisi Dağ Demokrasisi'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.09.2015 22:19:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
1 Kasım seçimleri öncesi Ak Parti'den tekrar aday gösterilen Ezurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu,  TGRT Haber'de Ziya Osman Açıkel'in konuğu oldu. 4 aylık Milletvekilliği sürecinde sıcakkanlılığı ve samimiliği ile Erzurumluların gönlünde taht kuran Zehra Taşkesenlioğlu, genel merkez tarafından üçüncü sıradan aday gösterildi.Taşkesenlioğlu, TGRT Haberde, 7 Haziran seçimleri sonrası yaşlanan süreci değerlendirdi, HDP'ye yüklendi, 1 Kasım seçimlerinda oluşacak tablo ile ilgili düşencelerini açıkladı. Erzurum'un Ak Parti iktidarı ile hizmet almaya başladığını söyleyen Taşkesenlioğlu, '' Türkiye’nin selameti için partimizi büyütmemiz lazım. Partimiz tek başına yeniden iktidara gelmesi gerekli. Biz inanıyoruz. 7 Haziran’dan sonra bu ülkede olup bitenleri halkımız iyi gördü. Bunun için AK partinin etrafından kenetlenmek zorundayız” dedi. Erzurum'la ilgili düşüncelerini de belirten Taşkesenlioğlu, ''Erzurum evliyalar şehri. Erzurum her şeyin fazlasına layık. Erzurum’un daha güzel yerlere gelmesi için yola çıktık. Allah'ın izniyle çıktığımız yolda hedeflerimize ulaşacağız'' dedi.
 
''ONLARIN DEMOKRASİSİ DAĞ DEMOKRASİSİ''
Gündeme ilişkin konularda da açıklamalarda bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, 7 Kasım seçimleri sonrası hükümet kurulamaması ile ilgili muhalefet partilerini sebep gösterdi. Partisinin koalisyon hükümeti kurulması noktasında HDP ile neden görüşmediği yönünde bir soru üzerine açıklamalarda bulunan Taşkesenlioğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirdi. Taşkesenlioğlu, ''HDP demokrasi partisi olduğunu iddia etti, daha sonra silahların gölgesinde siyaset yaptı. Biz sırtımızı PYD'ye dayadık dediler, PKK'ya dayadık dediler. Onların (HDP) demokrasisi dağ demokrasisi. Terör örgütüne sırtını dayayanlarla biz nasıl ortaklık kuralım. Nasıl konuşalım. Keşke sırtımızı oy aldığımız seçmene dayıyoruz diye açıklama yapsaydılar'' dedi. 
 
''ALLAH'A ŞÜKÜR DİMDİK AYAKTA KALDIK''
Türkiye'nin ekonomide geldiği nokta ile ilgili bir soru  üzerine açıklamalarda bulunan Taşkesenlioğlu, '' Türkiye 2001'de onlarca bankası kapanmış, parası değer kaybetmiş, onlarca dış borçlanması olan bir ülkeydi. Ak Parti hükümetinden sonra sayın başbakanımız 'kriz bizi teyet geçecek' dediğinde kimse inanmamıştı. 2013 yılını Mayıs ayında İMF'ye 'Bizim size borcumuz kalmadı' dedik. Ekonominin kalkınması kapsamında kadın girişimcilerimizin varlığını ortaya çıkardık. Özel sektörün önünü açtık. Yapılan projelerin uygulamaya konulması ile dimdik ayakta kaldık Allah'a şükür. G20 zirvesi Kasım'da Türkiye'de yapılacak. Bu çok önemli. Gerek ekonomi bakanlığımız, gerekse diğer bakanlıklarımızın önemli atılımları ile Türkiye'nin krizden etkilenmesini önledik'' dedi. Taşkesenlioğlu, 'Duygusalmısınız' şeklinde bir soru üzerine, 'Çok fazla duygusal değilim, gerçekçiyim''dedi. 
 
 

''AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR, EMİNİM'' 
1 Kasım'da nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı yönünde bir soru üzerine Taşkesenlioğlu, ''1 Kasım seçimlerinde Ak Partinin tek başına iktidara geleceğine eminim. Nasıl eminim diyecek olursanız, halkımıza inanıyorum. Halkımız neyin ne olduğunu görüyor. Halkımız, 90'lı yıllarla 2000'li yıllarda hangi siyasi partinin ne yaptığını ve ne yapacağını iyi görüyor'' dedi.  

Etiketler : Erzurum, demokrasi, iktidar, süreç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler