
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
'Operasyon Afrin ve Münbiç ile Kalmayacak'
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 04.02.2018 14:03:00 |

RADARHABER / ERZURUM
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Zeytindalı operasyonu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Operasyon, Afrin ve Münbiç ile kalmayacak. Sorun nereye kadar devam ediyor, Fitrenin yuvası nerde oraya kadar gidecek” dedi. Kardelen TV’de yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan MHP Erzurum Milletvekili, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, Milli Savunma Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, Ayhan Türkez ve Duygu Şahin’in sorularını cevaplandırdı.
Sıcak gündem Zeytindalı Operasyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Aydın, “Afrin operasyonunu sadece tek başına Afrin olarak düşünmemek lazım. Fırat Kalkanı ile başlayıp, İdlib operasyonu ile devam etti. Bugünde Afrin. Gerçekten strajetik arka planı çok güçlü bir harekat. Sadece Suriye ile 911 kilometre sınır hattımız var. Bu sınır güvenliğini sağlamak durumundayız” dedi. “Bir ülkenin içerde huzuru selameti varlığı refahı için sınır güvenliğini en üst düzeyde dikkate alınması lazım” diyen Prof. Dr. Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli savunma konsepti sınırlarının kontrolünden başlar. Sınırların kontrolünü sağlayamazsanız içeriye her türlü sızma olur, İnsan vücudu gibi her türlü mikrop içeriye gireceği yapıya dönüşür. Sınırımız kevgire döndü. Bu işin arkasından durmak zorundayız. Bu vatan meselesi, ülke meselesi. Sınırını koruyamayan evinin bahçesinde güvenliğini sağlayamazsan evinden giriş çıkışlar da sağlıklı olmaz. Bu sadece Afrin ve Münbiç ile kalmayacak. Sorun nereye kadar devam ediyor, Fitrenin yuvası nerde oraya kadar gidecek. Başarılı bir harekat. Askeri derslerde kullanılacak bir harekat. Bunu kimse hafife almasın. Artık huzur ve gelişen bir Türkiye’nin önünün tıkanmamasını istemiyoruz.”
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.