SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
''Dadaşlar 24 Haziran'da Tarih Yazacak''
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.06.2018 12:28:00 |
Aydemir, dur durak demeden kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlara AK İcraatları anlatıyor.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dur durak demeden kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlara AK İcraatları anlatıyor. Milli iradenin bayraktar şehri olan Erzurum’da Dadaşların adeta 24 Haziran’a odaklandığını ifade eden Parlamenter Aydemir, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 16 yıllık geçen sürede AK Parti’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği bu kalkınma hareketinin dünyada başka bir örneğinin bulunmadığını bildirdi.
‘TÜRKİYE ÇAĞ ATLADI’
Milletvekili Aydemir, “AK Parti ekonomide, eğitimde, sağlıkta, savunmada, sanayide, üretimde kısacası her alanda hayata geçirdiği yatırımlarla Türkiye’ye çağ atlatmıştır” dedi. Aydemir, “AK Parti, sağladığı dengeli ve sağlam büyümenin faydasını toplumla paylaşmayı sosyal adaletin gereği olarak görmektedir. ‘ifadesine yer verdi.
.jpg)
‘POZİTİF YAKLAŞIM’
AK Parti iktidarlarının sosyal ve ekonomik hayata dair her daim pozitif bir yaklaşım ortaya koyduğu, verilen tüm sözlerin mutlaka tutulduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘16 yıldır Türkiye’nin ekonomisini katbekat büyüten AK Parti, ekonomik büyümenin sonucunda ortaya çıkan nimetleri ve kamu kaynaklarını halkla paylaşmayı vazife edinmiş ve bunu dev yatırımlarla gerçek hayata da yansıtmayı başarmıştır. Kapsayıcı büyüme ve gelir dağılımında iyileşmeyi sağlamak için atılan adımlardan biri de net asgari ücretlerde artışın gerçekleştirilmesidir. 2002 yılında asgari ücret 184 lira iken 2018 yılında 1.603 lira olmuştur. Böylece AK Parti iktidarları süresinde asgari ücretler yaklaşık dokuz katına çıkmıştır. Ekonomimiz büyüdükçe asgari ücret seviyesinde artış devam edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asgari ücretliler enflasyona ezdirilmeyecektir. 2002’den bu yana güven ve istikrarın teminatı olan Hükümetimizin yoğun çalışmaları sonucunda meydana gelen ekonomik büyüme neticesinde yaşlı vatandaşlarımızda ihmal edilmemiş ve 65 yaş aylığına haiz vatandaşlarımızda kaynak artışından hak ettiği payı almıştır. İnşallah milli iradenin mihenk taşı olan Dadaşların yazacağı demokrasi destanı, vatanımızın dört bir sathına dalga dalga yayılacak ve AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Güçlü ve Büyük Türkiye hedefine, muhasır medeniyet ülküsüne hep birlikte ulaşacağız.” dedi.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





