''Millet Bize Güveniyor Biz Millete''

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 09.06.2018 15:11:00
İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
''Millet Bize Güveniyor Biz Millete''

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, gündüz ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürürken iftar sonraları da kahvehaneleri gezerek vatandaşlar ile bire bir temas kuruyor. Gittiği her kahvede olumlu tepkiler alan Cinisli, “Millet bize güveniyor biz millete, Türkiye İYİ olacak” dedi. 
 
 
İftar sonrasında esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, gittiği kahvehanelerde sevgi ve muhabbetle karşılanıyor. Seviyeli ve dürüst bir siyaset vadeden Cinisli, Erzurumlu hemşehrilerine İYİ Parti’nin projelerini anlatarak destek istiyor. 
 
 
Kendi kendine yeten bir ülke
 
 
Tarımı ve hayvancılığı eski günlerine geri döndürmek için mücadele edeceğini ifade eden Cinisli, “ Ben köyümüz Cinis’de tarımın ve çiftçiliğin içinde büyüdüm. Halen hayvancılık alanında yatırımlarımız devam ediyor. Şunu çok iyi biliyorum ki işler iyi gitmiyor. Üretici emeğinin karşılığını alamıyor. Bir yıl boyunca ürettiği beslediği mal para etmiyor. Gün geçtikçe hayvancılık geri gidiyor, ahırlar boşalıyor. Buna acilen önlem almamız gerekiyor. İYİ Parti olarak tarım ve hayvancılık konularında dersimizi iyi çalıştık. Bu işin uzmanları kadromuzda yer alıyor. İnanın sorunu çözmek o kadar da zor değil, kendi kendine yetebilen bir ülke olmak zor değil. Yeter ki güçlü bir irade olsun” dedi. 
 
 
 
 
Uygulanan yanlış tarım politikaları nedeni ile dünyanın en büyük tarım ülkelerinden biri olmasına rağmen Türkiye’nin her türlü ürünü ithal etme durumuna geldiğini hatırlatan Naci Cinisli, “Çocukluğumda Erzurum’dan İran’a et ihraç edilirdi. Hemen her gün Tırlar ile sevkiyat yapılırdı. Ne oldu da buralara geldik, et ithal eder duruma düştük, bunları düzeltmek için, çiftçinin besicinin sorunlarını çözmek için desteğiniz bekliyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler