"Çözülemeyen sorunları bir pakette topladık"

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 01.10.2013 13:27:00

RADARHABER / ERZURUM 

Başbakan Erdoğan demokratikleşme paketini açıkladıktan sonra ilk kez konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreni'nde konuştu...
 
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

- Türkiye'nin iş yaptığı ülke sayısı 102'ye çıktı.

- Müteahhitlik alanında dünyada Çin'den sonra Türkiye ikinci sırada...

- Çözülemeyen sorunları bir pakette topladık. Bu paket kardeşliğimize önemli bir katkı sağlayacak.

- Demokratikleşme paketi ekonuminin de önüne yeni bir ufuk açacak

- Son 11 yılda istihdam noktasında nüfusun artmasına rağmen 5 milyon artı istihdam sağladık.

"10  YIL BUNUN İSPATIDIR!"

- Ülkemizde ilk defa bizim dönemimizde erken seçimlere gidilmemiştir. Yatırımcı artık önünü görüyor bizim ülkemizde bu ülkede 4 yıl seçim yok diyebiliyor. Bu 10 yıl bunun ispatıdır. Bütün bunlar istikrarın temini bakımından dünyaya önemli bir sinyaldir.

- Ekonomiyi sağlam ve güvenilir bir zeminde 11 yıl içinde 3 kattan fazla büyüttük.

- 2023 hedeflerine ilerlerken bizim hem huzur hem de iç huzuru pekiştirmemiz gerekiyor. Demokrasi ekonomi ile ayrı düşünülümez, Ekonomik ve sosyal vizyon bir arada düşünülmelidir.

- Dünyanın hiçbir yerinde yenilikleri eleştiren bir muhalefet yoktur. Muhalefet onca yenilgiye rağmen kendisini değiştirmemekte ısrar ediyor.

"BUGÜN ATILAN BAŞLIKLAR 27 MAYIS'TA ATILAN BAŞLIKLARLA AYNI"

- Muhalefeti ezberledik artık. Yine bildik korku senaryolarını ciziyorlar paket üzerinden. Dün ve bugün paket üzerine söylenenleri alta alta koyun hep aynı şeyi şöylüyorlar. 11 yıldır aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Yeni bir şey söylemek için bir çabaları bile yok.

- Arşivden 27 Mayısın gazete manşetlerini çıkardım. İnceledim hepsini. bugün atılan başlıklarla o gün atılan başlıklar hepsini aynı. Bugün gazetelere atılan başlıklarla 27 Mayıs'ta atılan başlıklar birbirinin neredeyse aynı... Sanki birileri bunlara ezberletip yaptırıyor bu işi.

- Üretilen korku senaryolarının içi boş iddialardır, yapılan eleştiriler laf olsun diye yapılıyor.Paket ile yapılan eleştiriler tamamen boştur. Bizde birşeyler söyleyelim diye çıkıp konuşuyorlar. Üretilen korku senaryolarının içi boş iddialardır, yapılan eleştiriler laf olsun diye yapılıyor. Dünyanın hiçbir yerinde yenilikleri eleştiren bir muhalefet yoktur. Muhalefet onca yenilgiye rağmen kendisini değiştirmemekte ısrar ediyor.

"BAKIN NE HALE GELDİ"

- Amerika'ya bakın Hükümet kepenk kapattı. Binlerce çalışanının parasını ödemeyecek duruma geldi biz asla böyle bir duruma gelmedik. Halkımızı böyle bir duruma düşürmedik. bakın bugün bizim firmlarımız bir araya gelip 10 Milyonlarca Euro'luk ihalelere korkusuzca giriyor. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum."

 

Etiketler : Erzurum, Erdoğan, paket, demokrasi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler