'Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.11.2013 21:02:00

RADARHABER / ERZURUM
 
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Korkmaz, “Benim geçmişim belli, yaptığım işler belli, siyasi görüşüm belli… Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” dedi. Uzun yıllar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Personel Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığı görevlerini de yürüten Korkmaz, “Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerimde gerekse 2011 ÜNİVERSİADE ve 2013 Mersin Akdeniz Oyunları’nda ekibimle birlikte önemli çalışmalara imza attık. Artık memleketime Erzurum’a hizmet etmek istiyorum. Gerek belediyecilik çalışmaları, gerekse kentin tanıtımı konusunda yine ekibimle beraber güzel bir Erzurum inşa edeceğimize inanıyorum” dedi.
 
DAHA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR
Göreve geldikleri günden itibaren tarihi, kültürü ve Palandöken’iyle Türkiye’nin marka şehirleri arasına girmeye aday olan Erzurum’u hak ettiği konuma getirebilmek için halkla el ele verip adeta nakış gibi işleyeceklerini de ifade eden Korkmaz, “Eşi benzeri olmayan bir şehrimiz var. Tarih bizde, turizm bizde, yapmamız gereken tek adından söz ettirecek projelere imza atmak. Şimdi kentsel dönüşüm yapılıyor. Kimse kusura bakmasın. Şehrin en güzel yerlerini TOKİ'ye teslim etmenin, tek tip ev yapmanın adı kentsel dönüşüm olamaz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev alırken daha Türkiye'de kentsel dönüşüm konuşulmazken, biz bu işleri yaptık. Şimdi çıkın Cumhuriyet Caddesi'nden Narmanlı Camiye doğru yürüyün, o yol beni niye oraya götürsün, o bölgede hiçbir şey yok. İşte böyle projeler bu kente lazım. Kültür, turizm, sağlık ve ekonomik alanlarda çalışma yapacağımı söyleyebilirim” dedi.
 
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI OLACAK
Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev aldığı dönemde gerekse hem 2011 ÜNİVERSİADE hem de 2013 Mersin Akdeniz Oyunları’nda verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Bekir Korkmaz, “Bunlar kolay organizasyonlar değildi. Zoru başardık diyebilirim. Hem Erzurum’da hem Mersin’de yaptıklarımız ortada. İnşallah görev bize verilirse Erzurum’da da neler yapılacağını neler yapılabileceğini herkese göstereceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” şeklinde konuştu.
Etiketler : Erzurum, olimpiyat, korkmaz, Belediye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler