"Erzurum için gönül seferberliğine ihtiyaç var"

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 06.03.2015 12:33:00
İş adamı Lütfi Şahsuvaroğlu, AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
"Erzurum için gönül seferberliğine ihtiyaç var"

RADARHABER / ERZURUM 

İş adamı Lütfi Şahsuvaroğlu, AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.Müceldili konağında basın toplantısı düzenleyen, Şahsuvaroğlu, yıllardan beri ticaretin içerisinde olan bir olarak, Erzurum’un kalkınması adına bugüne kadar yapılan proje ve yatırımların içerisinde bundan sonra da etkin rol almak, için böyle bir göreve talip olduğunu söyledi.şahsuvaroğlu, konuşmasında şunları söyledi:"Anadolunun kanatlı kapısı, Cumhuriyeti kuran şehir Erzurum’un öz evladı olarak, Alvarlı Efe Hazretleri’nin mülki islamın kilidi olarak adlandırdığı Dadaşlar Diyarı Erzurum’dan Milletvekili aday adayı olarak huzurlarınızda bulunuyorum.Yıllardan beri ticaretin içerisinde olan bir kardeşiniz olarak, Erzurum’un kalkınması adına bugüne kadar yapılan proje ve yatırımların içerisinde bundan sonra da etkin rol almak, ticari becerilerimizi doğup büyüdüğümüz Erzurum’a sunmak için böyle şerefli bir göreve talip olduk."

"ÖDENEKLER CESURCA KULLANILMIŞTIR"

AK parti Hükümetinin Erzurum'a önemli yatırımlar yaptığını ifade eden Aday Adayı Şahsuvaroğlu, "Bilindiği üzere insanlık tarihinin en eski şehirleri arasında yer alan bir kültür ve medeniyet şehri olan doğunun gözbebeği Erzurum’a hizmet etme yolunda Milletvekilliği Aday Adaylığı için böyle bir karar aldık. Rabbim bütün adaylarımıza ve şahsımıza çıktığımız bu hizmet yolculuğunda hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah.Kurulduğu günden bu yana, önemli bir yerleşim merkezi olan Erzurum, AK Parti iktidarı döneminde önemli yatırımlar almıştır. Özellikle 2011 Kış Olimpiyatları şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlamış, kar şehri Erzurum uluslararası piyasada önemli kazanımlar elde etmiştir. Sağlık yatırımları başta olmak üzere ulaşım, eğitim, tarım, kentsel dönüşüm ve kültürel alanlarda gerçekleştirilen birçok yatırım Erzurum’un kalkınmasına önemli katkı sağlamıştır. AK Parti iktidarında hükümetlerimiz son 10 yıl içerisinde Erzurum’a büyük yatırımlar ön görmüştür. Erzurum’a yatırım yapacak müteşebbisin önündeki engeller kaldırılmış, şehrin mamur bir hale getirilmesi için gerekli ödenekler cesurca kullanılmıştır. Hükümetimizin şehrimize bakışı her zaman cömert olmuştur. Özellikle altyapı hizmetleri Doğu Anadolu’nun çehresinin değişmesine neden olurken Erzurum da bu hizmetten nasibini almıştır. Kars’tan, Erzurum’a, Edirne’ye kadar ülkenin her yerine ulaşım duble yollarla mümkün hale getirilmiştir.  Yüksek Hızlı Tren projesi başta olmak üzere Erzurum’a büyük yatırımlar düşünülmüş, kış turizminin geliştirilmesi için tesisler inşa edilmiştir. Erzurum tarihinde ilk defa bu boyutta bir yatırıma ev sahipliği yapmıştır. Yine hükümetimizin 2023 vizyonunda Erzurum’a milli gelirden kişi başına düşen miktar 25 bin dolar olarak hedeflenmektedir. Daha düne kadar uçağı sadece havada gören çok sayıda hemşerimiz artık uçakla yolculuk yapmaktadır. Hava yolu tabiri caizse halkın yolu haline getirilmiştir. Erzurum son 10 yıl içerisinde Sağlık, Turizm ve Eğitim merkezi olmuştur" dedi. 

 

"ERZURUM İÇİN GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE İHTİYAÇ VAR" 

"AK Parti Hükümetleri döneminde sadece Erzurum’da değil ülkemizin her köşesinde birçok yatırım yapılmıştır" diyen Şahsuvaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: " Ülkemiz son 10 yılda dünyanın gıpta ile baktığı bir kalkınma hamlesi yakalamıştır.Bu vesileyle; bugüne kadar şehrimize hizmet eden tüm siyasilerimizi şükran ve minnetle anıyor, bundan sonra da Erzurum’a ve hemşehrilerimize hizmet edecek olan tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.Saygıdeğer Basın Mensupları;Yukarıda da ifade ettiğim gibi amacımız Erzurum’a ve bu şehrin kadir şinas insanlarına layıkıyla hizmet etmektir. Aday adayı olarak çıktığımız bu süreçte siz değerli gazeteci dostlarımızla zaman zaman bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulunacağız. Şehrimizin kıymetli yöneticileri, STK başkanlarımız, siyasetçi, akademisyen ve bürokratlarımızla bir araya gelerek, tecrübe ve birikimlerimizi ortaya koyarak karşılıklı görüşmeler yapacağız. Bu sürecin sonunda aday olsak da, olmasak da şehrimize hizmet için üzerimize düşen hiç bir görevden kaçınmayacağımızı da huzurlarınızda beyan etmek istiyorum.  Şehrin ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları ve siyasetçisiyle bir gönül seferberliğine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Samimi duygularla, hizmet adına çıktığımız Milletvekili Aday adaylığımızın şahsıma, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, AK Parti kadrolarında görev alan tüm hizmet gönüllülerine Cenab-ı Hakk’tan başarılar niyaz ediyorum."

Etiketler : Erzurum, seferberlik, , ticaret,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Ali Tekin 06.03.2015 03:03:45

    Lütfü bey allah yolunuzu açık etsin. Erzurum'un sizin gibi genç beyinlere çok ihtiyacı var. inşallah önce aday olur sonra meclise gidersiniz.

En Son Haberler